Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Szűrés
Ár (Ft)
5 389 900 Ft - 26 691 900 Ft
Termék státusza

Payload

2termék 12
2termék 12

Üdvözöljük a professzionális payloadok kategóriában! Itt megtalálhatók a legkorszerűbb és legmagasabb minőségű UAV (Unmanned Aerial Vehicle) alapú szenzorok és eszközök, amelyek hatékony és precíz műszaki megoldásokat nyújtanak a légi megfigyeléshez.

Elsőként bemutatjuk a DJI U10 UAV alapú lézeres metánszivárgás érzékelőt, amely kifejezetten a Matrice 200 szériához lett tervezve. Az U10 rendkívül érzékeny gázkiszivárgás érzékelő szenzor, amely a Turnable Diode Laser Absorption Spectroscopy (TDLAS) technológiát alkalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és megbízhatóan detektálja a metánszivárgásokat akár 100 méteres távolságból is, akár 5ppm.m koncentrációban. Az U10 a DJI SkyPort technológiát használja, így tökéletesen integrálható a DJI Matrice 200 sorozattal, és biztosítja a pontos és stabil képátvitelt akár hat órás repülési idővel.

A másik kiemelkedő termék a DJI Zenmuse L1 Lidar, amely egy teljesen integrált Lidar és RGB megoldást kínál a légi megfigyeléshez. A Zenmuse L1 egyesíti a Livox Lidar modult, a nagy pontosságú IMU-t és a kamerát egy 1 hüvelykes CMOS érzékelővel és egy 3 tengelyes stabilizált gimballal. Ezt a payloadot a Matrice 300 RTK drónnal és a DJI Terra szoftverrel használva valós idejű 3D adatokat lehet rögzíteni, hatékonyan feltárva a bonyolult struktúrák részleteit és készítve rendkívül pontos rekonstruált modelleket. A Zenmuse L1 lehetővé teszi a pontfelhő modellek létrehozását valós színekben, és egyetlen repüléssel akár 2 km² területet is lefedhet.

Böngésszen a professzionális payloadok között, és fedezze fel a legújabb technológiákat és eszközöket a légi megfigyelés terén. Ezek a fejlett és megbízható szenzorok segítenek Önnek a hatékony és pontos adatgyűjtésben, valamint a biztonságos és hatékony munkavégzésben. Legyen részese a drón alapú technológia forradalmának!