Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Szűrés
Ár (Ft)
69 900 Ft - 1 029 900 Ft
Gyártó
Kategória
Hatásfok (%)
22 % - 23 %
Tömeg (kg):
4 - 16
Termék státusza

Napelemek

9termék 19
Raktáron
Teljesítmény:
160W(±5W)
Hatásfok:
22 %
Cellatípus:
Monokristályos szilícium
129 900 Ft
Raktáron
Teljesítmény:
110W(±5W)
Hatásfok:
23 %
Cellatípus:
Monokristályos szilícium
109 900 Ft
9termék 19

Nézd meg a napelemekhez csatlakoztatható hordozható erőművek listáját és válaszd ki a számodra megfelelő teljesítményűt, hogy mindig készen állj a kihívásokra.


Hordozható Erőművek

Webáruházunkban EcoFlow és Bluetti hordozható napelemeket kínálunk. Az EcoFlow és Bluetti márkanév a megbízhatóságot, a minőséget és a hatékonyságot jelenti a napenergia hasznosításában. Ez a két márka vezető szerepet tölt be a hordozható napelemek piacán, és az innovatív technológiák révén kiváló teljesítményt nyújtanak.

Az EcoFlow és Bluetti napelemek tökéletes választások azoknak, akik kényelmet és mobilitást szeretnének párosítani a napenergia hasznosításával. Ez a hordozható napelem kategória kifejezetten azoknak a felhasználóknak szól, akik aktívan mozognak, utaznak, kempingeznek vagy olyan helyeken tartózkodnak, ahol nincs hozzáférés a hagyományos elektromos hálózathoz.

Az EcoFlow és Bluetti napelemek kiváló minőségű, könnyű anyagokból készülnek, hogy megkönnyítsék a szállítást és a mozgatást. A kis méretű és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyedén magukkal vihetők bárhová. Ezenkívül a hordozható napelemek rendelkeznek beépített akkumulátorral, így energiát tárolhatnak a napenergia elosztott használatára, amikor szükség van rá.

Az EcoFlow és Bluetti napelemek kiváló hatékonysággal működnek, amelyek biztosítják a megbízható és stabil energiatermelést. Innovatív tervezésük lehetővé teszi, hogy a napsugárzást a lehető legjobban kihasználják, így a napelemek optimális teljesítményt nyújtanak, még akkor is, ha a napfény viszonylag gyenge vagy felhős időjárás van.

Webáruházunkban számos kategóriában megtalálhatók az EcoFlow és Bluetti napelemek különböző teljesítményű és kapacitású verziói. Legyen szó kisebb hordozható eszközökről, mint például okostelefonok vagy hordozható hangszórók, vagy nagyobb fogyasztású eszközökről, mint például hordozható hűtőszekrények vagy kempingfelszerelések, megtalálhatja a megfelelő napelemet a szükségletei szerint.

Bízunk benne, hogy webáruházunk kínálata segítséget nyújt az energiatakarékos és környezetbarát megoldásokra vágyó vásárlóknak. Az EcoFlow és Bluetti napelemek nemcsak kiváló minőségű termékek, hanem a fenntartható életmód részévé is válnak.

Az EcoFlow és Bluetti napelemek felhasználása számos előnyt kínál. Először is, lehetővé teszik az önfenntartást, mivel a napenergiát használva függetlenedhet a hagyományos elektromos hálózattól. Ez különösen hasznos lehet utazások során, táborozásokon vagy olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés a hálózati áramhoz.

Emellett a hordozható napelemek környezetbarát alternatívát jelentenek a fosszilis tüzelőanyagokkal működő generátorok vagy hálózati áramforrások helyett. A napenergia tiszta és megújuló forrás, amely segít csökkenteni a környezeti terhelést és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást.

A kategóriában található EcoFlow és Bluetti napelemek különböző modellekben és kapacitásokban érhetők el, hogy az egyéni igényekhez és költségvetéshez igazodjanak. Választhat hordozható napelem paneleket, amelyek közvetlenül az eszközökre kapcsolódnak, vagy rendszereket, amelyek akkumulátorokkal kombinálva tárolják az energiát a későbbi felhasználásra.

A webáruházunkban megtalálható EcoFlow és Bluetti napelemek kategóriája segít az ügyfeleknek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az energiaigényeikhez. A könnyű hordozhatóság, a hatékony teljesítmény és a fenntarthatóság jellemzi ezeket a termékeket, amelyek ideálisak mind mindennapi használatra, mind pedig kültéri tevékenységekre.

Válasszon webáruházunkból EcoFlow és Bluetti napelemeket, és élvezze a napenergia előnyeit a mobil és környezetbarát energiamegoldások terén!