Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
211 750 Ft

DJI Mini 2 SE Fly More Combo

DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
DJI Mini 2 SE Fly More Combo

DJI MINI 2 SE FLY MORE COMBO

  • DJI Mini 2 SE drón extra tartozékokkal kiegészítve
  • Tartalmaz két extra intelligens repülési akkumulátort, 31 perc repülési idővel
  • Kompakt hordtáska tartozékaival együtt
  • Level-5 szélállóság, lehetővé teszi a repülést szelesebb körülmények között is
  • QuickShots, Panoráma mód, Visszatérés a kezdő pozícióba (RTH) mód a biztonság érdekében
  • 10 km-es videóátvitel a távoli felvételekhez
  • Nagyon egyszerűen használható, kezdőknek is ajánlott

 

Gyártó
DJI
Kategória
Drón
Repülési idő
31 perc
Tömeg
246 g
Sebesség
16 m/s
Méretek
245×289×56 mm
EAN
6941565947895
Raktáron
211 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 118 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Mini 2 SE


Tedd Felejthetetlenné a Pillanatokat


Mindig jó ötlet megörökíteni a mindennapi pillanatokat vagy utazásokat. Vidd magaddal a DJI Mini 2 SE-t, ami felejthetetlenné teszi az élményeket.


Kevesebb mint 249g


Könnyen Kezelhető


10km Videó Átvitel


31 Perc Maximális Repülési Idő


38 km/h Szélállóság
A Mindennapinál Magasabb Perspektíva


Könnyű és Hordozható


Mennyire könnyű a DJI Mini 2 SE? Kevesebb mint 249 g súlya van, ami körülbelül egy alma súlyának felel meg, és a tenyeredben elfér.


Akár 10km-es HD Videó Átvitel


A Mini 2 SE akár 10 km távolságból is zavarmentes HD videó átvitelre képes, lehetővé téve, hogy messzebre repülve is tökéletes videófelvételekt készíts.


31 Perc Maximális Repülési Idő


A maximális 31 perces repülési idővel a Mini 2 SE több mint elegendő időt biztosít a tökéletes felvétel elkészítéséhez.


Megbízható Repülés


A Mini 2 SE stabilan és megbízhatóan repül, és képes stabilizálni a felvételeket akkor is, ha 5-ös szintű, akár 38 km/h-s szélben repül.


Kreativitás, Egyszerűsítve


Kezdőbarát


A DJI Fly alkalmazásban világos utasítások és könnyen követhető repülési oktatóanyagok találhatók, amelyek minden szükséges tippet tartalmaznak a kezdéshez.


Egyetlen Koppintással Felszállás/Leszállás


Nyomd meg és tartsd lenyomva a felszállás/leszállás ikont, és a repülőgép automatikusan felszáll vagy leszáll.


Stabil Lebegés


A GNSS, lefelé irányuló szenzorok és infravörös érzékelő rendszerek kombinációjával a repülőgép stabilan képes lebegni a levegőben.


Visszatérés a Kiindulópontba


Hiba esetén vagy alacsony akkumulátor töltöttségnél visszatér automatikusan a felszállási pozícióra.


Meríts Inspirációt az Intelligens Módokból


QuickShots


Csak néhány koppintással a DJI Mini 2 SE automatikusan rögzít és készít profi szintű videókat, amelyeket közvetlenül megoszthatsz a közösségi médiában. Akár kezdő, akár tapasztaltabb pilóta vagy, a DJI Fly alkalmazás segít lenyűgöző eredményeket elérni, zenével és szűrőkkel kiegészítve.


Panoráma


Válassz a gömb, széles látószögű és 180°-os panorámák közül, és a Mini 2 SE a többit elvégzi. Egyszerűen, egyetlen koppintással készít panorámás mesterművet.


Erőteljes Gimbal Kamera


3 Tengelyes Gimbal


A 3 tengelyes mechanikus stabilizációs rendszerrel a Mini 2 SE folyamatosan stabil és minőségi képeket készít, függetlenül attól, mennyire kalandvágyó vagy.


Tiszta és Éles Képek


A felszerelt 1/2,3 hüvelykes CMOS kamera 12 MP-es fényképeket és akár 2,7K videókat készít.


4× Zoom


A 4× nagyítás lehetővé teszi, hogy változó távolságú és összetételű felvételek között váltogass HD videók rögzítésekor. Így biztonságos távolságból rögzíthetsz tisztán, lenyűgözően élethű felvételeket.

Adatok
Kamera szenzor és felbontás
1/2.3-inch CMOS, Effective Pixels: 12 MP
Szélállóság
38 km/h
Digitális Zoom
2.7K: 3× FHD: 4×
Fotó formátumok
JPEG/DNG (RAW)
Akkumulátor típusa
Li-ion
Akkumulátor kapacitása
2 250 mAh
Maximális hatótávolság
10 000 m
Gyakori KérdésekHogyan kapcsoljam be a DJI Mini 2 SE-t kicsomagolás után?


A szállítási biztonság érdekében a DJI Mini 2 SE akkumulátorai alvó módban vannak a szállítás előtt.

Használat előtt helyezze be az akkumulátort a drónba vagy a töltőállomásba, és csatlakoztassa az akkumulátortöltőt az akkumulátor töltéséhez és aktiválásához.

Az akkumulátor aktiválása után egyszer nyomja meg a bekapcsoló gombot, majd nyomja meg újra és tartsa lenyomva két másodpercig a drón bekapcsolásához.Hogyan aktiváljam a DJI Mini 2 SE-t?


Csatlakoztassa mobilkészülékét (amely csatlakozik az internethez) a távirányítóhoz, majd csatlakozzon a DJI Mini 2 SE-hez a DJI Fly alkalmazáson keresztül. Kövesse az alkalmazásban található utasításokat a DJI Mini 2 SE aktiválásához.Vízálló a DJI Mini 2 SE?


Nem. Kerülje a vízzel való érintkezést használat közben, mivel az károsíthatja a készüléket.

Ha esik az eső repülés közben, kérjük, térjen vissza és landoljon mielőbb, és várja meg, amíg a drón teljesen megszárad belül, mielőtt újra használná.Milyen alkalmazást kell telepítenem a DJI Mini 2 SE használata előtt?


A DJI Mini 2 SE csak a DJI Fly alkalmazással használható. A DJI Fly legújabb verzióját letöltheti a DJI Mini 2 SE Letöltések oldaláról a DJI hivatalos weboldalán.Mekkora a DJI Mini 2 SE szélsebesség-ellenállása?


A DJI Mini 2 SE maximális szélsebesség-ellenállása 10,7 m/s (5. szint).

* A szélállóság a hajtásától függ. Erős szélben, a drón könnyűsége miatt enyhe rezgés várható. A nagy teljesítményű hajtás biztosítja, hogy a drón stabilan lebegjen vagy biztonságosan visszatérjen a kiindulási pontra. A DJI Mini 2 SE automatikusan vezérli a gimbalt, hogy enyhén igazítson, így a felvétel mindig stabil és nem érinti a szél.Miben különbözik a DJI Mini 2 SE a DJI Mini SE-től?


1. Teljesen frissített videóátvitel. Az erősített Wi-Fi átvitel frissítve lett a DJI O2-re, ami jobb interferencia-ellenállást és videóátviteli teljesítményt biztosít, valamint akár 10 km-es átviteli távolságot (amikor nincs akadály, interferencia és FCC-megfelelőség).

2. Több kreatív lehetőség. A DJI Mini 2 SE több fényképezési funkciót támogat, beleértve a panorámát, AEB-t, 4×-os digitális zoomot, RAW fotókat és a QuickShots Boomerang módját.

3. Frissített hajtás. A DJI Mini 2 SE akár 10,7 m/s (5. szint) szélállóságot és 4000 m maximális felszállási magasságot támogat.Drónkezdő vagyok, hogyan kezdjek neki gyorsan a DJI Mini 2 SE-vel?


A DJI Fly alkalmazás világos utasításokat és repülési oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek minden kezdő számára hasznos tippeket kínálnak.

Érintse meg a jobb felső sarokban található ikont, hogy belépjen az Akadémiába és megtekinthesse a terméktutoriálokat, repülési tippeket, repülésbiztonsági értesítéseket és felhasználói kézikönyveket.Megéri megvásárolni a DJI Mini 2 SE Fly More Combo-t?


A DJI Mini 2 SE Fly More Combo néhány nélkülözhetetlen kiegészítőt tartalmaz, amelyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a repülést. A standard kombóhoz képest a csomag további két intelligens repülési akkumulátort, két pár tartalék légcsavart, 12 csavart, egy kétirányú töltőállomást, egy légcsavarvédőt és egy válltáskát kínál, amely javítja a tárolási, szállítási és használati élményt.Új vagyok a drónok világában, milyen kiegészítőket ajánlanak?


microSD kártya: A DJI Mini 2 SE-nek nincs belső tárhelye. microSD kártya nélkül a felhasználók csak egyetlen, alacsony minőségű fényképet készíthetnek, vagy 720p-s videókat rögzíthetnek. A fájlok közvetlenül a mobil eszközön tárolódnak. A microSD kártya kibővíti a Mini 2 SE tárhelyét és minden kreatív funkcióját feloldja, miközben helyet biztosít az eredeti fényképek és videók rögzítésére.

360° propellervédő*: Teljesen beburkolja a légcsavarokat a biztonság növelése érdekében, ideális beltéri repüléshez és akadályokkal teli helyzetekhez.

Kétirányú töltőállomás: Három akkumulátort tart és sorban tölti fel, valamint mobil tápegységként is használható a távirányító, okostelefon és más eszközök töltésére.

* Csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.Milyen hasznos fényképezési funkciókat nyújt a DJI Mini 2 SE?


A DJI Mini 2 SE több intelligens fényképezési módot kínál, mint például a QuickShots és a panoráma, amelyek lehetővé teszik a kezdők számára, hogy könnyedén lenyűgöző légi képeket készítsenek.

A QuickShots módok közé tartozik a Dronie, Helix, Rocket, Circle és Boomerang. Csak néhány érintéssel a DJI Mini 2 SE automatikusan rögzít és generál videókat zenével és szűrőkkel, amelyeket közvetlenül megoszthatsz vagy tovább szerkeszthetsz az alkalmazásban.

Válasszon a gömb, széles látószögű és 180°-os panorámák közül, érintse meg az indítás gombot, és a DJI Mini 2 SE automatikusan elkészíti a panorámaműalkotást a posztoláshoz.
Támogatja-e a DJI Mini 2 SE a képek és videók kézi módban történő rögzítését?


Igen. A DJI Fly alkalmazásban manuálisan beállíthatja a kamera paramétereit, mint például az zársebesség, az ISO és a fehér egyensúly.Támogatja-e a DJI Mini 2 SE a panorámát?


Igen. Támogatja a gömb, 180° és széles látószögű módot.Támogatja-e a DJI Mini 2 SE a QuickShots-ot?


Igen. A QuickShots módok közé tartozik a Dronie, Helix, Rocket, Circle és Boomerang.Mi a DJI Mini 2 SE maximális repülési magassága?


A maximális repülési magasság biztonsági okokból 500 m. A helyi törvények és szabályozások miatt a maximális repülési magasság eltérő lehet a különböző országokban és régiókban. A repülés előtt mindig ellenőrizze a helyi törvényeket és szabályozásokat.Milyen gyakran kell cserélni a DJI Mini 2 SE légcsavarjait? Hogyan lehet kicserélni a légcsavarokat?


Minden repülés előtt szükséges ellenőrizni a légcsavarokat repedések, kopás, eldeformálódás, korrózió és laza csavarok szempontjából. Ha bármelyik ilyen állapot fennáll, akkor a légcsavarokat ki kell cserélni. Kövesse a felhasználói kézikönyv utasításait a légcsavarok cseréjéhez.

Használja a mellékelt csavarhúzót a légcsavarok cseréjéhez. Kérjük, kövesse a mellékelt utasításokat. Távolítsa el a két pengét és a csavarokat a motorról, és helyettesítse azokat az új légcsavarokkal és csavarokkal. Szerelje fel a jelölt légcsavarokat a jelölt motorokra, és a jelöletlen légcsavarokat a jelöletlen motorokra. Ügyeljen arra, hogy a légcsavarok és a motorok biztonságosan legyenek felszerelve minden repülés előtt.Használhatok más USB-C töltőket a DJI Mini 2 SE töltéséhez?


Igen. A töltési sebesség biztosítása érdekében ajánlott USB PD vagy QC töltőket használni.Mik a Kétirányú Töltőállomás funkciói?


A Kétirányú Töltőállomás támogatja a QC és USB PD gyors töltési protokollokat, és egyszerre akár három akkumulátort is képes sorban tölteni. Használhatja akkumulátortárolásra vagy power bankként (legalább egy elegendő töltöttségű akkumulátort tárolva) a mobil eszköz vagy távirányító USB-A portján keresztül történő töltéséhez.Milyen előnyei vannak a DJI O2-nek az erősített Wi-Fi-vel szemben?


A DJI O2 támogatja a 2,4 GHz-es és 5,8 GHz-es frekvenciasávokat. Az automatikus frekvenciaváltás miatt erősebb interferenciaállósággal rendelkezik, és akár 10 km-es videóátviteli távolságot biztosít (amikor akadálymentes, interferenciától mentes és az FCC előírásainak megfelelő).Mely távirányítók kompatibilisek a DJI Mini 2 SE-vel?


A DJI Mini 2 SE a DJI RC-N1 távirányítót támogatja.Hogyan javíthatom a jel vételét?


A távirányító okostelefon tartója tartalmazza az antennákat. Győződjön meg arról, hogy az antennák az eszköz felé mutatnak.

Ellenőrizze a felhasználói kézikönyvet a további információkért az antenna irányának beállításáról.

Ezenkívül a 2,4/5,8 GHz-es vezeték nélküli eszközök zavarhatják a jelet. Kerülje a nagy sűrűségű Wi-Fi jelforrásokat, és fontolja meg a mobil eszközökön található Bluetooth kikapcsolását, valamint az üresjáratban lévő Bluetooth eszközök kikapcsolását.Hogyan frissíthetem a DJI Mini 2 SE firmware-jét?


Csatlakoztassa a drónt a távirányítóhoz. A DJI Fly alkalmazás értesítést küld a firmware frissítésekről (ha új firmware érhető el). Kövesse az utasításokat a drón, a távirányító, az akkumulátor és más modulok firmware-jének frissítéséhez.Milyen tényezők vezethetnek a frissítés sikertelenségéhez?


1. A drón vagy a távirányító akkumulátorának töltöttségi szintje 20% alatt van.

2. A drón vagy a távirányító kikapcsol a frissítés közben. Ha ez megtörténik, indítsa újra a drónt és a távirányítót, majd próbálja újra.

3. A hálózat megszakad a firmware letöltése közben.

4. Az okostelefon felülete más alkalmazásokra vált a firmware letöltése közben.

* A drón többször újraindul a frissítés során, és automatikusan kikapcsol a frissítés befejezése után.

Hasonló termékek