Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
1 496 950 Ft

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)

DJI MAVIC 3 PRO FLY MORE COMBO (DJI RC PRO)

A DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO) hármas kamerarendszere a kamerás drónok új korszakát vezeti be, mivel három különböző gyújtótávolságú érzékelőt és objektívet tartalmaz.

 

  • 4/3 CMOS Hasselblad Camera
  • Kettős Tele Kamera
  • 43 perces repülési idő
  • Mindenirányű Akadályérzékelés
  • 8km-es HD Videó sugárzás
Gyártó
DJI
Kategória
Drón
Repülési idő
43 perc
Tömeg
335,5 g
Sebesség
21 m/s
Méretek
347.5×290.8×107.7 mm
EAN
6941565956446
Raktáron
1 496 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 970 Ft
Részletek

DJI Mavic 3 Pro

Az inspiráció középpontjában


>4/3 CMOS Hasselblad kamera

Két távolsági kamera

Tri-kamera Apple ProRes támogatás [1]

43 perc max repülési idő [2]

Omnidirekcionális akadály-érzékelés

15 km-es HD videóátvitel [3]


A DJI Mavic 3 sorozat next-level képalkotási teljesítményt nyújt. A Mavic 3 Pro tripla kamera rendszere egy új korszakot nyit a kamerás drónok terén három szenzorral és lencsével, különböző fókusztávolságokkal. A Hasselblad kamerával és két távolsági kamerával felszerelt Mavic 3 Pro egy tripla-kamerás drón, amely új fényképezési perspektívákat nyit meg, lehetővé téve a kreatív szabadság további kibontakozását, lenyűgöző tájak megörökítését, a fotózási történetmesélést és a filmes mesterművek létrehozását.

Képrögzítő rendszer

Verhetetlen Tri-Kamera Flagship Imaging

Egy kamerás drón, három lencse, és végtelen képzelet. A Mavic 3 Pro tri-kamera rendszerével még gazdagabb kamera nyelvet lehet elérni és teljes mértékben kifejezni a kreativitást a kiváló többféle környezethez való alkalmazkodási képességgel. A kijelző érintésével egyszerűen lehet váltani a különböző fókusztávolságok között és eltérő kompozíciós stílusokat lehet könnyen alkalmazni különböző helyzetekhez. Az új tri-kamera légifotózás javított hatékonyságával inspirációd átformálhatod okossággá.


4/3 CMOS Hasselblad kamera

1/1.3 hüvelykes CMOS középtávolságú kamera

1/2 hüvelykes CMOS távolsági kamera

24 mm megfelelő

f/2,8-f/11 

20 MP

70 mm megfelelő

3-szoros optikai zoom

f/2,8

48 MP

166 mm megfelelő

7-szeres optikai zoom

28-szeres hibrid zoom

f/3,4

12 MP


Paul Nicklen

Vadon élőlény és természet fotós

"Veszélyeztetett nagyméretű állatokat fényképezek, hogy ösztönözzem a törékeny ökoszisztémák védelmét. Kritikus fontosságú, hogy magas színvonalú szabványokat kövessek a lenyűgöző képek készítése során. A Mavic 3 Pro teleobjektívjeivel nagyfelbontású fotókat készíthetek anélkül, hogy zavaródnának meg az állatok."


Jingyan

SkyPixel Készítő

"A Mavic 3 Pro három széles körben használt fókusztávolságot tesz lehetővé egy kompakt légi járműben, hogy munkám hatékonyabb és kreatívabb legyen. Az új 70 mm-es lencse lehetővé teszi számomra az egyedi jelenetek fotózását, és kiváló minőségű képminőséget és térbeli tömörítést biztosít a 166 mm-es lencse mellett, amely támogatja a vizuális kifejezést."


Jason Charles Hill

Utazási és tájképfotós 

"A munkám különleges helyszíneken, minden kontinensen játszódik. A három kamerás rendszer lehetővé teszi számomra, hogy gazdag történeteket meséljek és dokumentáljam a vad és ismeretlen dolgokat. A Mavic 3 Pro 28x-es hibrid zoomja pedig segít nekem a vadállatok biztonságos és etikus távolságból történő rögzítésében."


Hasselblad kamera, hatalmas részletesség

Az Mavic 3 sorozat 4/3 CMOS Hasselblad kameráját örökli az Mavic 3 Pro, amely a professzionális alkotás következő lépése. A Hasselblad kamera támogatja a 12-bites RAW fényképek készítését akár 12,8 megálló dinamikus tartományban, felejthetetlen részletekkel. Az emberi szem által érzékelt színeket pontosan helyreállító Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) segítségével lenyűgöző képek készíthetők anélkül, hogy nehéz utómunkára lenne szükség.


Professzionális videó specifikáció

5,1K/50fps [4]

DCI 4K/120fps [4]

10-bites D-Log

HLG

Éjszakai felvételek

Hyperlapse


Az új 10-bites D-Log M színmód támogatja az akár egy milliárd színt rögzítést. Még magas kontrasztú helyzetekben, mint például napfelkelte vagy napnyugta esetén is, természetes színátmeneteket szállít finom részletekkel együtt, teljes spektrumú vizuális élményt biztosítva. Emellett a D-Log M mód csökkenti a színjavítás nehézségét, lehetővé téve, hogy teljes mértékben élvezze az hatékony utómunkát, anélkül, hogy elveszítené a minőséget vagy az kép tisztaságát.


A Mavic 3 Pro Cine kiterjedt lehetőségeket biztosít a profi készítők számára. Az összes három kamera támogatja az Apple ProRes 422 HQ, az Apple ProRes 422 és az Apple ProRes 422 LT kódolást. Emellett beépített 1 TB-os SSD [5] és 10 Gbps-os fénysebességű adatkábel található a professzionális készítés további megkönnyítése érdekében.


70mm Közepes Telekamera

A közepes telekamera különböző témákhoz és jelenetekhez illeszkedik. Összenyomja a fókuszt és a mélységet, hogy kiemelje a tárgyat, erős vizuális tömegközéppontot hozzon létre, és különleges térérzetet adjon a kamera mozgásának. Csak a megszállottságra összpontosítson, és engedje, hogy a Mavic 3 Pro a szemei előtt létrehozzon egy fény-árnyék koncertet.


Univerzális videó specifikáció

4K/60fps

Élvezze a magas képminőséget, és fedezze fel a fotós történetmesélés lehetőségeit a 70 mm-es fókuszhosszal, hogy fokozza a vizuális feszültséget.

Az új D-Log M színmód magas dinamikus tartományú felvételek készítésére alkalmas, és hatékonyabb színkorrekciót tesz lehetővé.

Az HLG módban történő felvétel megtartja több színinformációt és kiemeli a részleteket a világos részeknél, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a színkorrekció során.

Készítsen időzített videofelvételeket a 3-szoros optikai zoommal, és használja ki a 70 mm-es fókuszhossz egyedi térbeli tömörítésének lehetőségeit.


166mm Tele kamera, Zoomolj és tapasztalj!

Az újabb teleobjektív magasabb felbontással és tágabb f/3.4 rekeszértékkel rendelkezik. 4K/60fps videó felvétel támogatása 7x optikai zoommal és 12MP képekkel. A hibrid zoom akár 28x is lehet. Zoomolj be és merülj el a gazdag képrészletekben.


4K/60fps, a telefotó kreativitása szabadon

Nincs szükség közel repülni kockázatos helyzetekben. Egyszerűen megfigyelheted az állatokat biztonságos távolságból anélkül, hogy zavarnád őket, vagy biztonságosan megfigyelheted a havas hegyeket és épületeket, hatékonyan és nyugodtan rögzítve magas minőségű légifotókat.


Repülj hosszabb ideig, érezd a lehetőségeket

Iparágvezető teljesítmény

Hosszabb repülési idő

A Mavic 3 Pro akár 43 perc repülési időt is biztosít [2], amely nagyobb magabiztosságot ad a repüléshez, kevesebb időt kell aggódnod az akkumulátor szintje miatt. Végrehajthatod minden lépést, a repülési útvonal tervezésétől a felvétel összeállításáig, egyetlen repülés során.


Omnidirekcionális akadályérzékelés és APAS 5.0

A Mavic 3 Pro biztosítja, hogy biztonságosan repüljön, és nyugodt körülmények között alkothasson. Nyolc széles látószögű érzékelő pontosan érzékeli az akadályokat minden irányból, és biztonságos repülési útvonalat tervez azok elkerülése érdekében. [6]


Világszínvonalú videóátvitel

A DJI O3+ akár 15 km [3] távolságig is képes stabil jelet biztosítani, és összhangban tartani a kameraképet. 1080p/60fps HD élő közvetítést képes átvinni nagy képfrissítési rátával, ezáltal a Mavic 3 Pro jobban reagál a vezérlésre, és élénkebb videóképet biztosít a monitorodon.


Útpont vezérlés

Az Útpont vezérlés funkció automatizálja a repülési élményt. A Mavic 3 Pro automatikusan tervez egy repülési utat a felhasználó előre meghatározott útpontjai alapján, és pontosan ismétli a beállított útvonalat.


Cruise Control

Állítsa be a Mavic 3 Pro-t, hogy bármely irányba repüljön anélkül, hogy folyamatosan nyomná a vezérlő karokat. Ez lehetővé teszi a hosszú távú repülést, és segít csökkenteni a rázkódást a manuális vezérlés során, így simábbá teszi a kamera mozgását.


Haladó RTH

Mindig egy magas szintű végeredménnyel zárja a repülést a Haladó visszatérési funkcióval (RTH). Ez az automatikus visszatérési funkció lehetővé teszi a Mavic 3 Pro számára, hogy automatikusan meghatározza a biztonságos és hatékony repülési útvonalat a hazatérési pontjához. A Haladó RTH előnyeit és a hagyományos RTH előnyeit ötvözve a Mavic 3 Pro könnyen kikerülheti az akadályokat az RTH útvonalán.


Intelligens funkciók

Intelligens alkotás, végtelen inspiráció

FocusTrack [7]

A Hasselblad kamera és a közepes távolságú kamera támogatja az ActiveTrack 5.0, Spotlight és a Point of Interest funkciókat, így a Mavic 3 Pro stabil követő felvételeket készíthet több irányban.


MasterShots [8]

Kattintson a MasterShots engedélyezéséhez, és a Mavic 3 Pro automatikusan felvételt készít, vágja, adja hozzá a zenét és készítsen filmes anyagot.


QuickShots [8]

A QuickShots lehetővé teszi a Mavic 3 Pro számára, hogy különféle kameramozgásokat végezzen, mint például Dronie, Rocket, Circle és Helix.


Panoráma [8]

A Mavic 3 Pro közvetlenül összeállíthat egy 100 megapixeles veszteségmentes panorámafotót, hogy még lélegzetelállítóbb tájat örökítsen meg.


High-Speed QuickTransfer

Gyorsan átvihető a fényképek és videók okostelefonra, a távirányító nélküli kapcsolódás nélkül.


LightCut

Csatlakoztasd a Mavic 3 Pro-t vezeték nélkül a LightCut alkalmazáshoz a telefonodon, így előnézheted a videóklippeket, és az AI-alapú One-Tap Edit segítségével szerkesztheted azokat anélkül, hogy letöltenéd a felvételeket, ezzel helyet takarítva meg a telefonodon. Próbáld ki a MasterShots számára kifejlesztett sablonokat, és könnyedén készíts csodás légi videókat, amelyek lenyűgözik a nézőket.

Egyszerű szerkesztés

Számos légifelvétel-sablon

Vezeték nélküli kapcsolat

A LightCut felismeri a videókban található témákat, és automatikusan szerkeszt, 4K/60fps videókat hozva létre. Ezenkívül képes a MasterShots klippek felbontásának csökkentésére, és azonnal videókat generál speciális sablonokkal.

Válassz különféle kreatív sablonokat, például dinamikus tilt-shift-et, zenei és hatásokkal, hogy légi felvételeid kiemelkedjenek.

Vezeték nélküli kapcsolatot teremthetsz a Mavic 3 sorozattal Wi-Fi-n keresztül, így előnézheted a felvételeket, és automatikusan szerkesztheted azokat anélkül, hogy a videókat az eszközödről ki kellene menteni.


Kiegészítők

Sokoldalú kiegészítők, lenyűgöző repülés

DJI RC Pro

A DJI RC Pro professzionális készítők számára kínál verhetetlen lehetőségeket, 1000 nit fényerővel rendelkező kijelzővel, magas teljesítményű processzorral és 15 km videóátviteli támogatással.


DJI Mavic 3 Pro ND szűrők készlete

Az ND8/16/32/64 szűrők lehetővé teszik a felvétel és képek készítését lassabb záridővel.


DJI Mavic 3 Pro széles látószögű objektív [9]

Kompatibilis a Mavic 3 Pro Hasselblad kamerájával, hogy 108°-os szuper széles látószöget nyújtson, és minden képkockában többet rögzítsen.


DJI Mavic 3 Series intelligens repülési akkumulátor

Akár 43 perc repülési időt is biztosít a Mavic 3 Pro számára. [2] DJI Mavic 3 sorozat 100W-os akkumulátor-töltő állomás

Ha csatlakoztatja a DJI 100W-os USB-C tápegységhez, az akkumulátor-töltő állomás három akkumulátort tud sorban tölteni a hatékonyság fokozása érdekében.


DJI 100W-os USB-C tápegység

Gyorsan tölti fel az akkumulátort és a távirányítót egyidejűleg, vagy mobil eszközöket, amelyek rendelkeznek USB-C porttal.


DJI 65W-os autós töltő [9]

Az autós töltő könnyű és hordozható, és egyetemes portot használ. Töltse fel az akkumulátort, a távirányítót, okostelefonját, laptopját és más eszközeit.


3D és AR előnézetek

3D

AR

Ismerd meg előre, hogy milyen érzés tulajdonosnak lenni a DJI Mavic 3 Pro drónnal.

Kattints és húzd az egérrel az képet, hogy megnézd.

Kinyitva

Becsukva

Nézd meg közelebbről minden szögből.

Használd az iOS kamerádat, hogy beolvasd a QR kódot és AR nézetet kapj a DJI Mavic 3 Pro-ról.

Kinyitva

Becsukva

* A méretek eltérhetnek a valódi termékétől.

** iOS 13, iPadOS 13, ARCore 1.9 vagy újabb szükséges.


Oldalról-Oldalra összehasonlítás

Melyik kamerás drón a legmegfelelőbb számodra?

1080p/30fps Élő közvetítés

Mavic 3 Pro

Mavic 3 Classic

Mavic 3

Mavic 2 Pro

Mavic 3 Pro: 958 g

Mavic 3 Pro Cine: 963 g

895 g

895 g

907 g

4/3 CMOS Hasselblad kamera

1/1.3 hüvelykes CMOS közepes teleobjektív kamera

1/2 hüvelykes CMOS teleobjektív kamera

4/3 CMOS

Hasselblad kamera

4/3 CMOS Hasselblad kamera

1/2 hüvelykes CMOS teleobjektív kamera

1 hüvelykes CMOS

Hasselblad kamera

Hasselblad kamera: 5.1K/50fps

Közepes tele/teleobjektív kamera: 4K/60fps

5.1K/50fps
DCI 4K/120fps

5.1K/50fps
DCI 4K/120fps

4K/30fps

43 perc

46 perc

46 perc

31 perc

DJI O3+: Akár 15 km

1080p/60fps élő adás

 

DJI O3+: Akár 15 km

1080p/60fps élő adás

 

DJI O3+: Akár 15 km

1080p/60fps élő adás

 

OcuSync 2.0: Akár 10 km


DJI kamerás drónok összehasonlítása >

DJI kamerás drónok vásárlása >* Egy gyártási modell DJI Mavic 3 Pro tesztelve zárt környezetben előnyös körülmények között, akadálytalan vezeték nélküli jel mellett. Az aktuális eredmények eltérhetnek a környezet, használat és firmware verzió függvényében.

** Az összes videó és kép ezen az oldalon szigorúan betartja a helyi törvényeket és szabályozásokat. A bemutatók, beleértve a vadon élő állatokat, biztonságos távolságból készültek, és csak referenciaként szolgálnak. Kérjük, tartsa be a helyi törvényeket és szabályozásokat, és győződjön meg arról, hogy a légi jármű megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik a repüléshez.

*** A Mavic 3 Pro C2 minősítést kapott, és a Mavic 3 Classic C1 minősítéssel rendelkezik az Európai Unió Légi Közlekedési Biztonsági Ügynöksége (EASA) által.


1. Csak a DJI Mavic 3 Pro Cine támogatott.

2. Mérve a Mavic 3 Pro-val, amely állandó sebességgel repült 32,4 km / órás sebességgel szélmentes környezetben tengerszinten, amíg az akkumulátor szintje el nem érte a 0% -ot. Az adatok csak referenciaértékűek. Kérjük, figyeljen a RTH emlékeztetőkre a DJI Fly alkalmazásban repülés közben.

3. Szabadtéri, nyitott környezetben, interferencia nélkül és az FCC előírásainak megfelelően mérve. Az fent említett adatok az egyirányú, nem visszatérő repülések legnagyobb kommunikációs hatótávolságát mutatják. Kérjük, figyeljen a RTH emlékeztetőkre a DJI Fly alkalmazásban repülés közben.

4. Az ActiveTrack nem elérhető 4K felbontásnál vagy 60 fps feletti képsebességnél.

5. Az elérhető tárolási hely valóságos mérete a rendszer konfigurációja miatt csökkenthető. Részletekért tekintse meg a Mavic 3 Pro specifikációit.

6. NE használja a repülőgépet szélsőséges időjárási körülmények között, ideértve a 13,8 m/s-t meghaladó erős szélfúvást, havat, esőt, ködöt, jégesőt vagy villámot. NE repültesse a repülőgépet a tengerszint felett 6000 m (19,685 ft) vagy magasabb magasságban. NE repültesse a repülőgépet olyan környezetben, ahol a hőmérséklet -10° C (14° F) alatt vagy 40° C (104° F) felett van. NE induljon mozgó objektumokról, mint például autókról vagy hajókról. NE repüljön közel tükröző felületekhez, mint például víz vagy hó. Ellenkező esetben a látási rendszer nem működhet helyesen. Amikor a GNSS jel gyenge, repültesse a repülőgépet jó fényviszonyokkal és láthatósággal rendelkező környezetben. Az alacsony környezeti fény viszont a látási rendszer rendellenes működéséhez vezethet. NE repüljön olyan területek közelében, ahol mágneses vagy rádióinterferencia tapasztalható. A mágneses vagy rádióinterferencia ismert forrásai közé tartoznak a Wi-Fi hot spotok, a routerek, a Bluetooth eszközök, a nagyfeszültségű vezetékek, a nagy méretű átviteli állomások, a radarállomások, a mobil bázisállomások és a sugárzó tornyok. Kerülje a homok bejutását a repülőgépbe, amikor sivatagi vagy tengerparti területeken indul. Repültesse a repülőgépet tömegközlekedéstől távoli nyílt területeken. Az épületek, hegyek és fák blokkolhatják a GNSS jelet és befolyásolhatják a fedélzeti iránytűt.

7. Az 166 mm-es tele kamera nem támogatja az ActiveTrack 5.0 funkciót, de a Spotlight és a Point of Interest támogatott.

8. Csak a DJI Mavic 3 Pro Hasselblad kamerával kompatibilis.

9. Sold separately.

 

Adatok
Kamera szenzor és felbontás
Hasselblad Camera: 4/3 CMOS, Effective Pixels: 20 MP Medium Tele Camera: 1/1.3-inch CMOS, Effective Pixels: 48 MP Tele Camera: 1/2-inch CMOS, Effective Pixels: 12 MP
Szélállóság
43 km/h
Digitális Zoom
Hasselblad Camera: 1-3× Medium Tele Camera: 3-7× Tele Camera: 7-28×
Fotó formátumok
JPEG/DNG (RAW)
Akkumulátor típusa
Li-ion 4S
Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh
Akkumulátor töltési ideje
96 perc
Belső tárhely mérete
8 Gb
Maximális hatótávolság
15 000 m
Hasonló termékek