Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
129 900 Ft

EcoFlow RIVER 2 EU (River)

EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
Videó

EcoFlow River 2 - Teljesítmény a Kezedben

Fedezze fel a RIVER 2 hordozható napelemmel tölthető áramgenerátort! Kiváló választás szabadtéri kalandokhoz. Gyorsan és hatékonyan tölthető 0-100% mindössze 1 óra alatt, 5x gyorsabb más hordozható töltőállomásoknál. Az LFP akkumulátor technológia biztonságos, 10 évig tartó használatot ígér. Elsőként TÜVRheinland tanúsított hordozható erőmű. Intelligens akkumulátor védelmi rendszer, 4 töltési mód, <30ms EPS Auto-switch. Egyszerű vezérlés az EcoFlow alkalmazással. Könnyű és kompakt, mindössze 3,5 kg. Fedezze fel a hatékonyságot és szabadságot a RIVER 2-vel!

Gyártó
Ecoflow
Kategória
Hordozható erőművek
AC teljesítmény
300W (túlfeszültség: 600W)
Kapacitás
256Wh
Újratöltési idő
60 perc (660W hálózatról); 3-6 óra (220W napelemről); 6 óra (100W autós töltővel)
Kimenetek
5
Tömeg (kg):
3,5
EAN
4895251601870
Raktáron
129 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 299 Ft
Részletek

EcoFlow River 2 - Az Energia Szabadságának Csúcsa

Fedezze fel a RIVER 2 hordozható napelemről tölthető áramgenerátort, amely a modern energiaellátás forradalmát hozza el szabadtéri kalandjaihoz és mindennapi életéhez. A River 2 nem csupán egy hordozható akkumulátor, hanem egy valódi energiamegoldás, amely intelligens funkciókkal, kiváló teljesítménnyel és tartóssággal rendelkezik.

Az Energia Szabadságának Csúcsa

Ultra-Gyors Töltés: A RIVER 2 az iparág egyik leggyorsabb töltési sebességét kínálja, mindössze 60 perc alatt 0-100%-os töltést biztosítva. Ez a lenyűgöző sebesség 5-ször gyorsabb, mint a többi hordozható töltőállomás a piacon, és 38%-kal gyorsabb, mint a korábbi generációk. Tehát bárhol is legyen, a RIVER 2 mindig készen áll az indulásra.

LiFePO4 Akkumulátor Technológia: A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú LiFePO4 akkumulátorok meghatározzák a RIVER 2 sorozat magas szintű megbízhatóságát. Több mint 3000-szor tölthető és üríthető, ami akár 10 éves tartósságot is jelenthet mindennapi használat mellett. Az LFP cellák biztonságosak és hatékonyak még extrém hőmérsékletek között is.

TÜVRheinland Tanúsítvány: Az első olyan hordozható erőmű, amely elnyerte a TÜV Rheinland biztonsági tanúsítványát. Ez a tanúsítás a RIVER 2 kivételes megbízhatóságát és biztonságát garantálja, megfelelve a legmagasabb szabványoknak.

Tartós És Okos Megoldások

River 2 Szériás Akkumulátor: Az egyedülálló X-Boost üzemmóddal akár 600W-os kimeneti teljesítmény is elérhető, hogy kielégítse a különféle elektronikai eszközök igényeit.

Könnyű és Kompakt: A mindössze 3,5 kg-os súlyával és kompakt méreteivel a RIVER 2 rendkívül hordozható és ideális utazásokhoz, kempingezéshez és mindenféle kalandhoz.

Intelligens Védelem: Az előretekintő akkumulátor-kezelő rendszer (BMS) folyamatosan figyeli a feszültséget, áramot és hőmérsékletet, maximalizálva az akkumulátor élettartamát.

Könnyű Használat És Teljes Kontroll

EcoFlow Alkalmazás: Vezérelje és figyelje RIVER 2-t kényelmesen az EcoFlow alkalmazással, akár távolról is. Testre szabhatja a beállításokat, ellenőrizheti a töltési szintet és optimalizálhatja a teljesítményt.

4 Töltési Mód: A RIVER 2 különböző töltési módokkal rendelkezik, beleértve az AC, autó, napelemes és USB-C töltést is, hogy mindig elérhető legyen a megfelelő energiaforrás.

Csomag Tartalma:

  • AC töltő kábel
  • Autós töltő kábel
  • Használati útmutató
  • Applikáció gyors útmutató
  • Garancia jegy

Ne korlátozza magát az energiafüggetlenség hiányával. Fedezze fel az EcoFlow RIVER 2-t, és élvezze a modern energia megújult szabadságát, bárhol és bármikor!

Hasonló termékek