Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Mavic 3 multispectral EU (care included 2 year)
Mavic 3 multispectral EU (care included 2 year)
1 999 990 Ft

Mavic 3 multispectral EU (care included 2 year)

A hatékony légi felmérésnek látnia kell a láthatatlant. Ezért a Mavic 3 Multispectral kétféle látásmóddal rendelkezik. Egy RGB-kamerát kombinál egy multispektrális kamerával, hogy teljes tisztasággal pásztázza és elemezze a növényzet növekedését. A mezőgazdasági termelésirányításhoz pontosságra és adatokra van szükség, és a Mavic 3M mindkettőt biztosítja.

Gyártó
DJI
Raktáron
1 999 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 000 Ft
Részletek

DJI Mavic 3M

Többet látni, okosabban dolgozni

Az effektív légi felmérésnek látnia kell a láthatatlant is. Ezért a Mavic 3 Multispectral két látásmóddal rendelkezik. Az RGB kamera mellett multispektrális kamerával is felszerelték, hogy teljes tisztasággal szkennelje és elemezze a növények növekedését. Az agrártermelési menedzsment pontosságot és adatokat igényel, amit a Mavic 3M mindkettőt biztosítja.

Kompakt és hordozható
Multispektrális kamera
RGB kamera
Biztonságos és stabil
Pontos pozicionálás
Hatékony légi felmérés

Multispektrális + RBG képalkotó rendszer

Magasan integrált képalkotó rendszer

Frissen fejlesztett képalkotó rendszer egy 20MP-es RGB kamerával és négy 5MP-es multispektrális kamerával (zöld, piros, piros él és infravörös). Lehetővé teszi például a magas pontosságú légi felméréseket, növényi növekedési monitoringot és természeti erőforrások felmérését.

5MP-es multispektrális kamera

Közeli infravörös (NIR) 860 nm ± 26 nm

Piros él (RE) 730 nm ± 16 nm

Piros (R) 650 nm ± 16 nm

Zöld (G) 560 nm ± 16 nm

RGB kamera jellemzői

4/3 CMOS - 20MP képszenzor

1/2000s - Leggyorsabb mechanikus záridősebesség

0/7s - Nagysebességű sorozatfelvétel, ha az RGB kamerát használják

Napszenzor

 

Az beépített napfényérzékelő rögzíti a napfény sugárzását, és képfájlban rögzíti azt, lehetővé téve a fény kompenzációját a 2D rekonstrukció során. Ez pontosabb NDVI eredményekhez vezet, valamint az adatok idővel szerzett pontosságát és következetességét javítja.

RTK modul

Minden pixel pontos rögzítése

A Mavic 3M beépített RTK modullal rendelkezik, amely centiméteres szintű helymeghatározást biztosít. A repülésvezérlés, a kamera és az RTK modul mikrosekundumok alatt szinkronizál, hogy pontosan rögzítse minden kamera képalkotó központjának helyzetét. Ez lehetővé teszi a Mavic 3M számára, hogy magas pontosságú légi felmérést végezzen anélkül, hogy talajvezérlési pontokat használna.

Hatékony és megbízható akkumulátor-élettartam

43 perc repülési idő

200 hektár - Egyetlen repülés képes végrehajtani térképezési műveleteket 200 hektáros területen.

100W akkumulátortöltő állomás | Nagy hatékonyságú gyors töltés

88W gyors töltés | Légi jármű

Stabil jel, sima képátvitel

 

Az M3 Multispectral repülőgép megfelelő megoldást kínál almások számára a teljes terület megfigyelésére és a növényi termékenység folyamatos figyelemmel kísérésére. A beépített spektrális érzékelők és az RGB kamera pontosan rögzítik a növények minden növekedési szakaszát, és ezáltal lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy hatékonyan felügyeljék a természetes termékenységet.

Precíziós mezőgazdaság

Az M3 Multispectral drón segítségével pontos képeket lehet készíteni a területről, amelyek adatait a precíziós mezőgazdasági módszerek optimalizálására lehet használni. A szenzorok és a kamera összetett rendszere a terület minden négyzetméteréről részletes adatokat szolgáltat, lehetővé téve a mezőgazdászok számára, hogy optimalizálják a növénytermesztést és a termésátlagot.

Küldetések

Terepmegfigyelés

A Mavic 3M lehetővé teszi a gyümölcsösök terep követéses légi felmérését, még meredek domboldalakon is. A DJI Terra vagy a DJI SmartFarm Platformmal együtt magas felbontású gyümölcsös térképek rekonstruálására, a fák számának automatikus azonosítására, a fák más akadályoktól vagy tárgyaktól való megkülönböztetésére és a mezőgazdasági drónok háromdimenziós műveleti útvonalainak előállítására is képes, ezzel biztonságosabbá és hatékonyabbá téve a műveleteket.

Változó sebességű alkalmazások vezérlése

Rizs trágyázásához, pamut növekedés szabályozásához és burgonya leveles trágyázásához a Mavic 3M-t használják a növények multispektrális képeinek megszerzéséhez. A DJI Terra vagy a DJI SmartFarm Platform ezután létrehozza az NDVI és más növényi indextérképeket, amelyek rögzítik a növényi potenciál különbségeit, és előírásos térképeket generálnak, amelyek lehetővé teszik a mezőgazdasági drónoknak a változó sebességű alkalmazásokat. Ez végül lehetővé teszi a felhasználók számára a költségek csökkentését, a hozam növelését és a környezet védelmét.

Intelligens területi felmérés

A Mavic 3M képes automatikus területfelügyeletet végezni. A területfelügyeleti képeket valós időben feltöltheti a DJI SmartFarm Platformra egy 4G hálózaton keresztül. Időben felismerheti a rendellenességeket, például az előfordulási hiányosságokat, a gyomnyomást és a terménydőlést. Intelligens elemzéseket is végezhet, például a pamutcsemete azonosítását és a rizstermelési teszteket, az AI-azonosítást használva a termésnövekedési információk valós idejű megosztásához, az agronómiai tevékenységek irányításához és 70 hektárnyi földművelés egyszerű kezeléséhez egy személy által.

Környezeti felmérés és természeti erőforrások felmérése

A Mavic 3M a környezeti és természeti erőforrás felmérésekben is felhasználható, például vízbőség figyelésben, erdőterület eloszlás felmérésben, városi zöldterületek felmérésében és még sok más területen.

 

Hasonló termékek