Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
1 582 900 Ft

Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)

Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)
Mavic 3 Enterprise EU) (2 year care included)

Mavic 3 Enterprise EU (2 year care included)

  • Kompakt és hordozható
  • 45 perces maximális repülési idő
  • 4/3 CMOS szélesvásznú kamera
  • 56× hibrid zoom
  • DJI O3 Enterprise átvitel
  • Centiméteres szintű helymeghatározás RTK-val
  • Nagy hangerejű hangszóró

Gyártó
DJI
Repülési idő
45 perc
Tömeg
915 g
Sebesség
21 m/s
Méretek
347.5×283×107.7 mm
Raktáron
1 582 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 829 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Mavic 3 Enterprise EU

A Mavic 3 Enterprise továbbá egy 56× zoom kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi a távoli objektumok közelről történő megfigyelését és részletes vizsgálatát. Ez a funkció különösen hasznos lehet biztonsági ellenőrzéseknél vagy nagyobb területek térképezésénél.

Az RTK (Real-Time Kinematics) modul lehetővé teszi a centiméteres pontosságú helymeghatározást. Ez nagyon hasznos lehet, amikor pontos térképeket vagy 3D modelljeket szeretnénk készíteni, vagy precíziós méréseket kell elvégezni.

A Mavic 3 Enterprise rendelkezik továbbá egy termikus változattal is, amely kiválóan alkalmas tűzoltási, kutatási és mentési műveletekre, ellenőrzésekre és éjszakai műveletekre. A termikus képességek lehetővé teszik az objektumok hőmérsékletének és hőeloszlásának felismerését, ami rendkívül hasznos lehet veszélyes helyzetekben vagy nehezen megközelíthető területeken.

Kompakt és hordozható

A Mavic 3 Enterprise Series egy áramvonalas és kompakt drón, amely könnyedén hordozható és gyorsan üzembe helyezhető. Ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt pilóták számára, akik hosszú küldetéseket kívánnak végrehajtani.

A drón kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerűen egy kézben tartsuk és szállítsuk. Így könnyen mozgatható és szállítható bárhova is. Emellett a Mavic 3 Enterprise gyorsan üzembe helyezhető, így nincs szükség hosszas beállításokra vagy összeszerelésre. Mindössze egy pillanat alatt repülésre kész állapotba hozható.

Ez a drón kifejezetten hosszú küldetések végrehajtására lett tervezve. Képes hosszú repülési időt biztosítani, így több időt tölthetünk a levegőben, anélkül hogy gyakran vissza kellene térnünk a töltéshez vagy az akkumulátor cseréjéhez. Ez rendkívül előnyös mind az újonnan kezdő pilóták számára, akik több gyakorlási lehetőséget kaphatnak, mind pedig a tapasztaltabb pilóták számára, akik hosszabb távolságokat kívánnak repülni egyetlen töltéssel.

Számtalan alkalmazás

Széles

4/3 CMOS, 20MP, mechanikus redőny

Tele

Egyenértékű fókusztávolság: 162 mm, 12 MP, 56× hibrid zoom

Prémium kamerateljesítmény

Felmérés a Speed ​​segítségével

A Mavic 3 Enterprise drón rendelkezik egy nagylátószögű, 4/3 CMOS, 20 MP-es érzékelővel, amelynek mechanikus zára megakadályozza a mozgás közbeni elmosódást és biztosítja a képek élességét. Ez különösen hasznos, amikor gyorsan mozgó tárgyakat vagy eseményeket szeretnénk megörökíteni. A mechanikus zár a pillanatokban rögzíti a képet, és támogatja a gyors, mindössze 0,7 másodperces felvételkészítést. Így nem maradhat le semmiről, még a leggyorsabb eseményekről sem.

A Mavic 3 Enterprise lehetővé teszi a térképészeti küldetések hatékony végrehajtását földi irányítópontok nélkül. Ez azt jelenti, hogy a drón önállóan képes repülni, térképezni és adatokat gyűjteni a kijelölt területeken. A beépített navigációs rendszerek és szenzorok segítségével a drón pontosan és megbízhatóan teljesíti a küldetést, miközben a pilóta teljes mértékben irányítja és monitorozza a folyamatot.

Így a Mavic 3 Enterprise drón kiemelkedő képminőséget és felvételkészítési sebességet kínál, miközben hatékonyan és megbízhatóan teljesíti a térképészeti küldetéseket földi irányítópontok nélkül. Ezáltal könnyedén rögzíthetjük a fontos pillanatokat és szerezhetünk értékes adatokat a repülés során.

Továbbfejlesztett teljesítmény gyenge fényviszonyok között

A Mavic 3E Wide kamerája nagy, 3,3 μm-es pixelekkel rendelkezik, amelyek az intelligens gyenge megvilágítási móddal együtt jelentősen jobb teljesítményt nyújtanak gyenge körülmények között.

Fókuszálás és keresés

A Mavic 3 Enterprise (Mavic 3E) és a Mavic 3 Thermal (Mavic 3T) drónok mind rendelkeznek egy 12 MP-es zoom kamerával, amely akár 56× Max hibrid zoomot is támogat. Ez lehetővé teszi, hogy a lényeges részleteket messziről is tisztán láthassuk.

Tartósságra optimalizált akkumulátorok

A 45 perces repülési időtartamok lehetővé teszik, hogy minden küldetés során több területet lefedjen, akár 2 négyzetkilométert is felmérhet egyetlen repüléssel. 
Maximális repülési idő: 45 perc 
Terület felmérése egyetlen repüléssel: 2 négyzetkilométer 

Töltsd fel gyorsan az akkumulátorokat 100 W-os töltőközponttal, vagy töltsd közvetlenül a drónt 88 W-os gyorstöltéssel.

Töltő hub: 100W
Repülőgép: 88W

Következő generációs képátvitel

A négy antennás O3 Enterprise Transmission stabilabb kapcsolatokat tesz lehetővé összetett környezetek széles skálájában.

Omnidirekcionális érzékelés a biztonságos repülés érdekében

key::auto.www.wm265.section-30350.7f24d5

A drón minden oldalán nagylátószögű objektívekkel van felszerelve a mindenirányú akadálykerülés érdekében, ezáltal minimalizálva a holttér jelenségét. A közelségriasztásokat és a féktávolságot beállíthatjuk a küldetés követelményei szerint, biztosítva a biztonságos repülést és manőverezést. Az Advanced RTH (Return to Home) funkció automatikusan megtervezi az optimális útvonalat a hazatéréshez, így időt, energiát és fáradságot takarít meg.

Adatok
Kamera szenzor és felbontás
4/3 CMOS, Effective pixels: 20 MP
Szélállóság
43 km/h
Digitális Zoom
8x (56x hybrid zoom)
Fotó formátumok
JPEG/DNG (RAW)
Akkumulátor típusa
Li-ion
Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh
Akkumulátor töltési ideje
90 perc
Maximális hatótávolság
15 000 m
Hasonló termékek