Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

MATRICE 30T (care included)
MATRICE 30T (care included)
5 293 900 Ft

MATRICE 30T (care included)

MATRICE 30T (care included)
MATRICE 30T (care included)
MATRICE 30T (care included)

MATRICE 30T (care included)

 

  • Integrált széles látószögű, zoom és infravörös kamera lézeres távolságmérő érzékelővel
  • IP55 védettség és -20° C~50° C hőmérsékleti működési tartomány
  • Könnyű és hordozható, azok számára, akik mobilak
  • A távvezérlés a vállalati felhasználókra szabott
  • 41 perces max. Repülési idő
  • Kompatibilis a FlightHub 2-vel a hatékony föld-felhő szinergia érdekében
  • Támogatja a távoli telepítési műveleteket a DJI Dock segítségével
Gyártó
DJI
EAN
6941565929488
Jelenleg nincs raktáron
5 293 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 939 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

MATRICE 30T

A DJI Matrice 30T egy rendkívül erőteljes drón, amely kiváló teljesítményt nyújt. Ez az eszköz egyensúlyt teremt a teljesítmény és a hordozhatóság között, ami magasabb működési hatékonyságot eredményez. Az M30T drón IP55 védettséggel rendelkezik, így könnyedén ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, akár a szélsőséges -20 és 50 Celsius fok közötti hőmérsékletnek is. Ez a jellemző teszi lehetővé számára, hogy széles körű környezeti körülmények között használható legyen.

Biztonság és megbízhatóság

Az M30 sorozat drónok biztonságos és megbízható repülést tesznek lehetővé számos fejlett funkcióval. A repülőgép mind a hat oldalán kettős látószögű és ToF érzékelők találhatók, amelyek biztosítják a gép és a küldetés biztonságát. Emellett beépített ADS-B vevő is rendelkezésre áll, amely időben figyelmezteti a közelben tartózkodó pilóta repülőgépeket.

A drónokba beépített fejlett redundanciarendszerek segítenek a kritikus küldetések végrehajtásában, még váratlan helyzetekben is. A négy beépített antenna támogatja az OcuSync 3 Enterprise kommunikációs rendszert, amely lehetővé teszi az 1080p-s háromcsatornás videoátvitelt és a zavartalan váltást a bemeneti adatfolyamok között, még összetett környezetben is. A DJI Cellular Mode és az opcionális 4G hardverkulcs segítségével stabil videóátvitel érhető el összetett vagy távoli munkakörnyezetekben.

 

Az M30 sorozat drónok széles látószögű, zoom- és hőkamerákat tartalmaznak, valamint lézeres távolságmérővel vannak felszerelve, amelyek segítségével rögzíteni lehet a szükséges légi adatokat. A széles látószögű kamera 24 mm-es gyújtótávolsággal rendelkezik, és 84°-os látómezővel rendelkezik. Az érzékelő 1/2 ", 12 MP fotófelbontással és 4K @ 30 képkocka/mp videófelbontással dolgozik.

A zoom kamera 48 MP-es CMOS érzékelővel és 5-16x optikai zoommal rendelkezik. Akár 200-szoros hibrid zoommal is rendelkezik, amely lehetővé teszi 8K fotófelbontást és 4K @ 30 fps videófelbontást.

A hőkamera 40 mm-es gyújtótávolsággal rendelkezik, 640x512 felbontással @ 30 fps és ± 2 °C vagy ± 2% mérési pontossággal.

A lézeres távolságmérő hatótávolsága 3-1200 m ± (0,2m + D × 0,15%) pontossággal mérhet.

Kiváló képminőség

Az M30 sorozat drónok rendelkeznek egy gyenge fényviszonyokra optimalizált FPV kamerával, amely lehetővé teszi a talaj és a horizont jól láthatóságát éjszaka is, így biztonságos és magabiztos repülést biztosít. A Smart Low-Light Photo opció segítségével világos és tiszta képeket készíthet. A magas felbontású hőkameráknak köszönhetően könnyen észlelhetőek a forró pontok. A drónok lézerdetektora lehetővé teszi a PinPoint elhelyezését a célponton, és a fejlett szenzorfúziós algoritmusok azonnal megadják a koordinátákat.

 

Forradalmi repülésirányítási élmény

A DJI RC Plus készülék 7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és kettős vezérlési módot kínál az Enterprise felhasználók számára. Az IP54-es védelem víz- és porálló, és -20 °C és 50 °C közötti hőmérsékleten is működik, így minden környezeti feltétel között használható.

A négy OcuSync 3 Enterprise antenna a stabil videóátvitel nagyobb tartományát biztosítja. Az OcuSync 3 Enterprise rendszerhez a DJI Cellular modul is csatlakoztatható, amely 4G támogatást nyújt. Az akkumulátor élettartama hosszabb ideig tart, akár 6 óráig is. A hot switching funkció lehetővé teszi megszakítás nélküli repüléseket és műveleteket.

 

Az új DJI Pilot 2

Az új DJI Pilot 2 szoftver felhasználóbarát vállalati repülési felületet kínál a repülés hatékonyságának és biztonságának javítására. A drón és a rakomány kezelőszervei könnyen elérhetők egy gombnyomással. A repülési adatok és a navigációs információk világos megjelenítése fokozza a felhasználói élményt és a repülés hatékonyságát. A Pilot 2 tökéletesen működik a DJI RC Plus készülékkel. A képernyő melletti gombok praktikusak és gyors műveleteket tesznek lehetővé, például a kameranézetek váltását és a PinPoint pontok eltávolítását.

A doboz tartalma

  • 1x DJI Matrice 30T Drón
  • 1x DJI RC Plus távirányító
  • 1x BS30 Akkumulátor töltőállomás

Hasonló termékek