Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
1 369 900 Ft

EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)

EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)
Videó

EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro) 

Bemutatjuk a világ legelső bővíthető ökoszisztémával rendelkező hordozható otthoni akkumulátorát, az akkumulátor 3,6 kWh kapacitással rendelkezik, amely egészen 25 kWh-ig bővíthető.

Gyártó
EcoFlow
Kategória
Hordozható erőművek
AC teljesítmény
3600W (túlfeszültség: 7200W)
Kapacitás
3600Wh
Újratöltési idő
1.9 óra (2900W hálózatról) 3.5-7 óra (3x400W napelemről) 37.5 óra (96W autós töltővel)
Csatlakozó
14
Tömeg (kg):
45
EAN
4897082665335
Raktáron
1 369 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 699 Ft
Részletek

EcoFlow DELTA Pro hordozható áramforrás (Delta Pro)

Az EcoFlow Delta Pro rendelkezik egy bővíthető ökoszisztémával, amely könnyedén otthoni erőművé alakítható, és csökkentheti a villanyszámláit! A 3600 Wh-s Delta Pro megbízható és független áramellátást biztosít, bárhová is megy!

 

Az áramellátás minden szituációban biztosított

Delta Pro 3600 Wh-s kapacitásával, amelyet akár 25 kWh-ra is bővíthet. Tehát akár rövid áramszünetekről, akár több napig tartó áramkimaradásról legyen szó, a Delta Pro megbízhatóan biztosítja a megfelelő áramellátást!

A Delta Pro lehetővé teszi majdnem bármilyen elektronikai készülék csatlakoztatását

A 3600 W-os AC kimenet az X-Boost technológiának köszönhetően akár 4500 W-os teljesítményt is biztosít. Ez lehetővé teszi otthoni és kültéri eszközeink széles skálájának ellátását árammal. Ha még több teljesítményre van szükség, akkor akár két Delta Pro-t is összekapcsolhatunk, és elérhetjük a 7200 W-os teljesítményt!

A Delta Pro a világ leggyorsabban tölthető erőműve

A multi-charge technológiának köszönhetően akár 6500 W-os töltési sebességet is elérhetünk, és többféle töltési lehetőség közül választhatunk.

Teljes töltés néhány óra alatt

A Delta Pro-t könnyedén feltölthetjük bárhol a világon található elektromos töltőállomásokon. Ez lehetővé teszi a készülék pillanatok alatt 3000 W-ra történő töltését.

Környezetbarát megoldás

Ha környezetbarát módon szeretnénk feltölteni a Delta Pro-t, akkor az EcoFlow napelemeit használhatjuk. Ez egy költséghatékony megoldás, amelynek során a Delta Pro-t 2,8-5,6 óra alatt tölthetjük fel. A Delta Pro széles feszültségtartománnyal rendelkezik, így kompatibilis a legtöbb MC4 konnektoros napelemmel.

EcoFlow okos generátor

Az EcoFlow okos generátora tökéletesen integrálódik a Delta Pro ökoszisztémájába. Automatikusan elkezdi tölteni a Delta Pro-t, amikor alacsony a töltöttségi szintje, és lekapcsolódik róla, amikor teljesen feltöltődött. Az EcoFlow okos generátora kevesebb energiaveszteséget, gyorsabb töltést és magasabb hatékonyságot biztosít a hagyományos megoldásokhoz képest.

Tartósság és kiváló teljesítmény

A Delta Pro tartósságot és kiváló teljesítményt nyújt éveken keresztül. Teljesen új LFP (lítium-vas-foszfát) akkumulátort használ, amelynek élettartama akár 6500 töltési ciklus is lehet. Az EcoFlow akkumulátor kezelési rendszere valós idejű elemzést és figyelmet biztosít, monitorozza a készülék feszültségét és hőmérsékletét. Ez a speciális mechanizmus rendkívül biztonságossá és hatékonyá teszi a Delta Pro-t.

A Delta Pro-t könnyedén irányíthatja és ellenőrizheti a távirányítóval vagy az alkalmazás segítségével. Az alkalmazáson keresztül hozzáférhet a töltési szint beállításához, az AC töltési sebességhez, az okos generátorhoz és számos más funkcióhoz is.

Új Smart Home panel

Ez a világ első hordozható otthoni akkumulátor-ökoszisztémája. A Delta Pro nemcsak áramszünet esetén biztosítja az áramellátást, hanem lehetőséget ad több erőmű összekapcsolására is a nagyobb teljesítmény érdekében. Az ökoszisztéma testreszabható az egyéni igények szerint, és kiegészíthető extra akkumulátorokkal, okos generátorokkal, napelemekkel vagy Smart Home panelekkel.

Az új EcoFlow Smart Home Panel a Delta Pro otthoni akkumulátor-ökoszisztéma központja. Akár két Delta Pro-t is integrálhat 10 otthoni áramkörrel. Minden Delta Prohoz csatlakoztathatók extra akkumulátorok, napelemek vagy okos generátorok, és folyamatos áramellátást biztosítanak akár áramszünet esetén is.

Zavartalan áramellátás

A Delta Pro és az okos otthoni panel gyors, mindössze 20 másodperc alatt képesek kapcsolódni, így biztosítva a zavartalan áramellátást még áramszünet esetén is.

Kényelmesen hordozható

A Delta Pro kényelmesen hordozható az utazások során. A készüléken kerekek találhatók, és a fogantyúja meghosszabbítható, hasonlóan egy bőröndhöz, így könnyedén szállítható utazás közben. A Delta Pro rendelkezik egy 30 A-es Anderson csatlakozóval is, amely lehetővé teszi az elektronikus készülékek csatlakoztatását.

A doboz tartalma

  • Delta PRO erőmű
  • Okos generátor adapter
  • Napelemes töltőkábel
  • AC töltőkábel
  • Autós töltőkábel
  • DC5521, DC5525 kábel
  • Fogantyú fedő
  • Felhasználói kézikönyv

Jellemzők

Anyag            Alumínium ötvözet + műanyag
             
Kapacitás            3,600 Wh
             
AC kimenet (x4)            3,600W összesen (7,200W túltengés)
             
Az X-Boost által támogatott maximális készülékteljesítmény    4500W
             
USB-A (x2) kimenet            5V, 2,4A, 12W max.
             
USB-A (x2) gyorstöltő port            5V, 2,4A / 9V, 2A / 12V, 1,5A, 18W max.
             
USB-C (x2) kimenet            5 / 9 / 12 / 15 / 20V, 5A, 100W max.
             
Autó teljesítménye            12,6V, 10A, 126W max.
             
DC5521 (x2)            12,6V, 3A
             
Anderson kikötő            12,6V, 30A
             
AC töltési bemenet            230V - 12,5A, 2900W
Hasonló termékek