Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
629 900 Ft

EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)

EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)
Videó

A DELTA Max gyors kettős töltéssel rendelkezik, így mindössze 65 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető fel, vagy akár 3400W-os töltési sebességet érhet el az AC töltés és az EcoFlow Smart generátor kombinációjával.

Gyártó
EcoFlow
Kategória
Hordozható erőművek
Kapacitás
1612Wh
Tömeg (kg):
22
EAN
4897082665243
Raktáron
629 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 299 Ft
Részletek

EcoFlow DELTA Max hordozható áramforrás (Delta Max)

Otthoni vészhelyzeti áramellátás

Otthoni vészhelyzeti áramellátásra tervezték a DELTA Max-t, amelyet akár 6 kWh-ig bővíthetsz a smart extra akkumulátorokkal, hogy otthonod mindig árammal legyen ellátva vészhelyzetekben.

Gyors kettős töltés

A gyors kettős töltés lehetővé teszi, hogy mindössze 65 perc alatt 0-ról 80%-ra töltsd fel a készüléket, vagy akár elérj 3400W-os töltési sebességet az AC töltés és az EcoFlow Smart generátor kombinációjával. Az X-Boost technológia segítségével könnyedén táplálhatod nagyteljesítményű eszközeidet, mint például a hűtő vagy a szárító, akár 3400W-ig.

Hordozható napelemes generátor

A hordozható napelemes generátor lehetőséget biztosít a DELTA Max csatlakoztatására akár 2x 400W-os EcoFlow napelemhez, így akár 800W-os töltési sebességet is elérhetsz. Biztosíts otthonodnak tartalékot az áramkimaradások alatt a DELTA Max-szal, amely kibővíthető kapacitással, kettős töltéssel és otthoni eszközeid áramellátásával mindig biztosítja a bekapcsoltságot bármilyen helyzetben.Gyors kettős töltés

Gyors és kényelmes töltést biztosít a DELTA Max. 65 perc alatt képes 0-ról 80%-ra feltölteni az akkumulátort, így nem kell sokáig várnod az áramellátásra. Emellett, ha még gyorsabb töltésre van szükséged, több lehetőséged is van. Kombinálhatod az AC-t a smart generátorral, hogy akár 3400W-os teljesítményt érhess el, az AC-t a napelemmel, hogy akár 2600W-os teljesítményt érhess el, vagy a smart generátort a napelemmel, hogy akár 2600W-os teljesítményt érhess el. Így rugalmasan választhatsz a legmegfelelőbb töltési módot az igényeidhez.

Lásd el árammal az egész háztartást

A DELTA Max rendkívül hatékonyan látja el árammal otthoni eszközeid legnagyobb részét. Az EcoFlow X-Boost technológiával akár 3400W-os teljesítményt is biztosíthat, így a nagyteljesítményű eszközeid, mint például a hűtő vagy a szárítógép, továbbra is működhetnek áramkimaradás vagy vészhelyzet esetén. Ez az iparágban elismert szabvány a hordozható áramforrások között, amelyek ilyen méretű és kapacitással rendelkeznek. Tehát a DELTA Max megbízható megoldást kínál az áramellátáshoz, hogy mindig rendelkezésedre álljon az áram, amire otthoni eszközeid szükségesek.

 


Használd ki a nap erejét

A készülék akár 2x 400W-os EcoFlow napelemhez is csatlakoztatható, így biztosítva a legfeljebb 800W-os töltési sebességet. Emellett a DELTA Max kompatibilis más napelemekkel is az 11-től 100V-ig terjedő feszültségtartomány és az MC4 csatlakozó segítségével. A beépített Smart teljesítménypont algoritmus (MPPT) valós időben érzékeli a feszültséget és az áramot, így optimális napenergia-termelést biztosít a felhős vagy hűvös napokon is. Tehát a DELTA Max segítségével megragadhatod a Nap erejét és hatékonyan hasznosíthatod azt az áramellátásodhoz.Vészhelyzeti áramellátás


Az EcoFlow DELTA Max készülékkel a vészhelyzeti áramellátás mindig biztosított. Ha hosszabb ideig tartó áramszünet következik, a DELTA Max integrálható az EcoFlow Smart generátorral, amely egy vészhelyzeti opciót kínál. Amikor a DELTA Max töltöttségi szintje alacsonyra csökken, a Smart generátor automatikusan beindul, hogy feltöltse a DELTA Max készüléket. Amint a DELTA Max eléri a teljes töltöttséget, a generátor magától leáll. Ez a megbízható vészhelyzeti tartalékopció minimális generátorhasználatot biztosít, így mindig rendelkezésedre áll az áramellátás még a legkritikusabb helyzetekben is.

Ellenőrizd energiafelhasználásodat

Ellenőrizd, felügyeld és irányítsd az energiafelhasználásodat könnyedén a DELTA Max készülék segítségével az EcoFlow alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi számodra, hogy monitorozd és felügyeld a DELTA Max működését, és testre szabd az energiafelhasználást az igényeidnek megfelelően. Távolról is vezérelheted a készüléket, és mélyedhetsz el a beállításokban, hogy teljes kontrollt gyakorolhass az energiafelhasználás felett.

A DELTA Max töltése számos módon történhet, bárhová is mész. Ha otthon vagy, egyszerűen csatlakoztasd az AC hálózati aljzathoz, vagy használj napelemeket, hogy környezetbarát módon tölthessed fel. Amikor a szabadban tartózkodsz, mint például kempingezés közben, a DELTA Max-ot könnyedén töltheted az autódban vagy a napelemek segítségével. Extrém vészhelyzetekben, amikor hosszabb áramszünet vagy rendkívüli helyzet merül fel, a DELTA Max és a Smart generátor kombinációja szolgálhat utolsó vészforrásként, hogy továbbra is biztosítson áramot.

 


A doboz tartalma

1 db DELTA Max (1600/2000)
1 db AC töltőkábel
1 db Autós töltőkábel
1 db Napelemes töltőkábel
1 db DC5521-DC5525 kábel
1 db Felhasználói kézikönyvDELTA Max specifikációi


Kapacitás: 2016Wh

Extra akkumulátor: Akár két DELTA Max Smart extra akkumulátort/extra generátort is támogat

AC kimenet: 6 dugalj, 2400W összesen (csúcs 5000W)

X-Boost által támogatott max. eszközteljesítmény: 3400W

USB-A kimenet: 2 port, 5V, 2,4A, 12W max. portonként

USB-A gyorstöltés: 2 port, 5V, 2,4A / 9V, 2A / 12V, 1,5A, 18W max. portonként

USB-C kimenet: 2 port, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W max. portonként

Autós teljesítménykimenet: 12,6V, 10A, 126W max.

DC5521 kimenet: 2 port, 12,6 V, 3A, 38W max. portonként

AC töltés bemenet: 1800W max., 15A

Napelemes töltés bemenet: 800W Max, 11-100V, 10A

Autós töltés bemenet: 12V/24V akkumulátor támogatása, 8A

Akkumulátor kémiai működése: NCM

Ciklusélettartam: 800 ciklus a 80%-os kapacitásig

Eltarthatóság: 1 év (teljes feltöltés után)

Csatlakozások: Wi-Fi

Nettó súly: Kb. 48 lbs

Méretek: 19,6*9,5*12 in

Hasonló termékek