Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
489 900 Ft

EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)

EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)
Videó

EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station (Delta)

Fedezze fel az EcoFlow Delta 2 Hordozható Erőmű rendkívüli lehetőségeit és hatékonyságát! Ez a kompakt és robusztus eszköz tökéletes választás a váratlan eseményekre, kempingezésre vagy akár a mindennapi energiaigények kielégítésére. A Delta 2 magas kimeneti teljesítménye garantálja, hogy szinte minden eszközét ellássa árammal, és a bővíthető kapacitás révén hosszú távon is megbízható energiaforrás lesz. Az X-Stream technológia gyors töltést és hosszú élettartamot biztosít, míg az EcoFlow alkalmazás egyszerű vezérlést és személyre szabhatóságot kínál. Ne hagyja, hogy az áramhiány vagy az energiafüggetlenség hiánya befolyásolja életét – válassza az EcoFlow Delta 2 Hordozható Erőművet, és élvezze a megbízható és fenntartható energiaellátást bárhol, bármikor!

Gyártó
Ecoflow
Kategória
Hordozható erőművek
AC teljesítmény
1800W (túlfeszültség: 2700W)
Kapacitás
1024Wh
Újratöltési idő
80 óra (1200W hálózatról); 3-6 óra (400W napelemről); 11 óra (96W autós töltővel)
Csatlakozó
13
Tömeg (kg):
12
EAN
4897082669296
Jelenleg nincs raktáron
489 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 899 Ft
Részletek

EcoFlow Delta 2 Hordozható Erőmű

Az EcoFlow DELTA 2 egy rendkívül praktikus hordozható erőmű, amely még a váratlan eseményekre is készen áll. A magas kimeneti teljesítménye révén képes ellátni árammal számos eszközt. Az X-Stream technológia segítségével gyorsan tölthető, míg az EcoFlow alkalmazásán keresztül könnyedén hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz és beállításokhoz. Az erőmű rendelkezik egy kiemelkedően nagy, 1024 Wh-s kapacitással, amelyet tovább bővíthet egy további akkumulátorral. Emellett a DELTA 2 rendkívül könnyű, így könnyen szállítható, és többféle módon is tölthető.

 

Bővíthető kapacitás

Az EcoFlow DELTA 2 garantálja, hogy eszközei soha nem fognak áramhiányba kerülni! Az erőmű 1024 Wh-s kapacitással rendelkezik, amely elegendő az alapvető szükségletek kielégítéséhez. Ha további áramforrásra van szüksége, a kapacitást 2048 Wh-ra növelheti az erre a célra kifejlesztett akkumulátorral, vagy akár 3040 Wh-ra is, ha a DELTA Max-hoz készült akkumulátort választja. Ez tökéletes megoldás annak biztosítására, hogy eszközei hosszabb ideig működjenek, és hogy semmiképpen se kerüljenek áramellátás nélkül.

 

Szinte minden eszközt ellát árammal!

Az EcoFlow DELTA 2 szinte minden eszközt ellát árammal! A készülék 1800 W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így könnyedén ellátja árammal a háztartási eszközök 90%-át, legyen szó hűtőről, mikróról vagy kávéfőzőről - a DELTA 2 sosem hagy cserben! Emellett az elérhető AC, USB-A és USB-C kimeneteknek köszönhetően egyszerre csatlakoztathat számos készüléket a DELTA 2-hez. Ne aggódjon a túltöltés miatt sem! Az X-Boost technológia segítségével a DELTA 2 könnyedén megbirkózik akár 2200 W-os eszközökkel is.

 

Még gyorsabb töltés

Ne várjon túl sokáig, hogy újra működőképes legyen a DELTA 2! Az erőmű támogatja az X-Stream technológiát, amely hétszer gyorsabb töltést tesz lehetővé, mint bármely más hasonló készülék. Az AC kimenet használatával mindössze 50 perc alatt 80%-ra lehet tölteni a készüléket, míg 80 perc alatt 100%-ra is feltölthető. Emellett az előrehaladott akkumulátornak hatszor hosszabb élettartama van, így akár 10 évig is használhatja (3000 töltési ciklus) anélkül, hogy a kapacitása 80%-ra csökkenne. A fejlett BMS rendszer pedig felelős a biztonságos és hatékony működésért.

Zöld energiát használ

Napenergiát is felhasználhat a készülék feltöltéséhez. Egyszerűen csatlakoztathat napelem paneleket (1x 400 W vagy 2x 220 W) a DELTA 2-höz, és így mindössze 3-6 óra alatt feltöltheti azt. A készülék továbbá okos MPPT (Maximum Power Point Tracking - Maximális Teljesítménypont Követés) algoritmust alkalmaz, amely valós időben figyeli a feszültséget és az áramot, hogy elérje a maximális teljesítménypontot. Ezáltal még hatékonyabban töltheti a DELTA 2-t.

 

Strapabíró anyagok

Válassza a kiváló minőséget a fejlett kialakítás mellett! A DELTA 2 rendkívül strapabíró anyagokból készült, amelyek ellenállnak a sérüléseknek. Emellett kiváló teljesítményéhez képest meglepően könnyű, mindössze 12 kg, így könnyen szállítható. Vízálló tokot is vásárolhat hozzá, így még az esős időben is biztonságosan használhatja az erőművet. Legyen otthon, a kertben, horgászat közben vagy egy sátor alatt, a DELTA 2 bárhol képes ellátni árammal az eszközeit!

A távoli vezérlés lehetősége az EcoFlow alkalmazással

Szeretné még kényelmesebben kezelni az erőművet? Ez is lehetséges! Egyszerűen töltsön le az EcoFlow alkalmazást, amely ingyenesen elérhető a Google Play és az App Store áruházakban. Az alkalmazás segítségével Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül vezérelheti a DELTA 2-t, könnyedén ellenőrizheti a teljesítményét, módosíthatja a beállításokat, és még a töltési sebességet is szabályozhatja. Nem kell mindig az erőműhöz sétálnia, minden fontos funkció az ujjai alatt lesz, mindössze egy érintéssel!

További lehetőségek

A DELTA 2 csak a kezdet! Ha szeretné, kombinálhatja más EcoFlow termékekkel, például napelemekkel vagy további akkumulátorokkal - a döntés az Öné! Az erőmű rendelkezik EPS vészüzemi funkcióval, amely esetleges áramkimaradás esetén automatikusan árammal látja el a csatlakoztatott eszközöket. Ez ideális megoldás, ha fontos, hogy bizonyos eszközei folyamatosan áramellátást kapjanak. Fontos megjegyzés: A DELTA 2 EPS-ként működik, azaz vészáramellátásra alkalmas, de nem UPS-ként (0 ms-os átmenettel). Ne csatlakoztasson olyan eszközöket, amelyek speciális UPS áramellátást igényelnek!

Hasonló termékek