Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Dji MATRICE 30 (care included)
Dji MATRICE 30 (care included)
3 701 900 Ft

Dji MATRICE 30 (care included)

Dji MATRICE 30 (care included)
Dji MATRICE 30 (care included)
Dji MATRICE 30 (care included)

Dji MATRICE 30 (care included)

 

  • Integrált széles látószögű, zoom és infravörös kamera lézeres távolságmérő érzékelővel
  • IP55 védettség és -20° C~50° C hőmérsékleti működési tartomány
  • Könnyű és hordozható, azok számára, akik mobilak
  • A távvezérlés a vállalati felhasználókra szabott
  • 41 perces max. Repülési idő
  • Kompatibilis a FlightHub 2-vel a hatékony föld-felhő szinergia érdekében
  • Támogatja a távoli telepítési műveleteket a DJI Dock segítségével
Gyártó
DJI
EAN
6941565929501
Raktáron
3 701 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 019 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Dji MATRICE 30

Erőteljes repülési teljesítmény egy minden eddiginél kompaktabb ipari drónban

Az M30 az DJI Matrice sorozat legkompaktabb modellje, de a repülési teljesítménye vetekszik nagyobb testvéreivel. A 41 perces repülési idő, a 23 m/s maximális repülési sebesség és a sokoldalú fedélzeti berendezések lehetővé teszik az M30 drón használatát ipari felmérésektől a rendfenntartásig.

Környezeti alkalmazkodóképesség

Az M30 IP55 védettséggel rendelkezik, így könnyedén megbirkózik a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és a -20°C~50°C közötti hőmérsékletekkel.

Biztonság és megbízhatóság

Az M30 drón optikai és infravörös ütközésgátló szenzorokkal van felszerelve, amelyek maximális biztonságot nyújtanak minden haladási irányban. A beépített ADS-B vevő valós idejű információval szolgál a közelben lévő légi forgalomról. A redundáns vezérlési és pozicionálási rendszerek biztosítják, hogy az M30 drón küldetése megszakítás nélkül folytatódjon, még ha bizonyos rendszerek meghibásodnak vagy interferencia lép fel.

Fejlett információátvitel

Az M30 drón négy beépített antennával rendelkezik, amelyek támogatják az OcuSync 3 Enterprise adatátviteli rendszert. Ez lehetővé teszi a 1080p Full HD élőkép közvetítését és a zökkenőmentes váltást a bemeneti csatornák között. Az opcionális DJI Cellular Module 4G adapterrel a drón képes lesz kommunikálni mobilhálózaton keresztül, így még összetett környezetben is stabil videoátvitelt biztosítva.

Mindent rögzítő, hibrid kamerarendszer

Az M30T drón egy erőteljes, integrált kamerarendszerrel van felszerelve, amely mindent rögzít. A fejegységben egy nagylátószögű kamera, egy lenyűgöző 200-szoros hibrid zoom értékű RGB kamera és egy lézeres távolságmérő található, így a drón képes megfelelni minden iparág kihívásának.

Éjszakai repülés

Az M30T drón fejlett FPV kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi a talaj és az égbolt jól láthatóságát éjszaka is, így biztonságos és magabiztos repülést biztosít. A Smart Low-Light Photo funkció lehetővé teszi a zajmentes és részletes fényképek készítését gyenge fényviszonyok mellett is.

Vadonatúj DJI RC Plus távirányító

A DJI RC Plus egy új generációs intelligens távirányító, amely beépített 7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Ez a távirányító nemcsak kézi vezérlést tesz lehetővé, hanem lehetőséget nyújt automatizált küldetések tervezésére is a DJI Pilot 2 előtelepített szoftverével. A távirányító IP54 víz- és porállósági szabványnak megfelel, és problémamentesen működik -20°C és 50°C közötti hőmérsékleten is. A kettős akkumulátor konfiguráció gyors, megszakítás nélküli akkumulátorcserét tesz lehetővé, és akár 6 órás folyamatos üzemidőt biztosít.

A DJI Pilot 2 küldetés tervező és a FlightHub 2 vezérlő szoftver

A DJI Pilot 2 a jól ismert küldetés tervező szoftver továbbfejlesztett változata, amely számos új funkcióval és optimalizált felhasználói élménnyel rendelkezik. Az egyetlen érintéssel könnyedén hozzáférhetünk a drón repülési és biztonsági beállításaihoz, a küldetés paramétereihez és a függesztett kamerarendszer kezelőfelületéhez.

A FlightHub 2 lehetővé teszi a küldetés rögzített adatainak valós idejű továbbítását egyszerre több eszközre is, így folyamatos információáramlást biztosít a drón kezelője és a csapat többi tagja között.

A csomag tartalma

1 x DJI Matrice 30
2 x TB30 Akkumulátor
1 x BS30 Akkumulátor töltőállomás
1 x DJI RC Plus távirányító

Hasonló termékek