Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Dji Agras T30 permeteződrón
Dji Agras T30 permeteződrón
4 787 000 Ft

Dji Agras T30 permeteződrón

Dji Agras T30 permeteződrón
Dji Agras T30 permeteződrón
Dji Agras T30 permeteződrón

Dji Agras T30 permeteződrón

  • 30 Liter kapacitás
  • Állítható konfiguráció
  • RTK pozíciótartás
  • Ütközésgátló radarok

! Ingyenes kiszállítás és beüzemelés, típusismereti oktatás !

 

Gyártó
DJI
Kategória
Drón
EAN
6941565910202
Raktáron
4 787 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 47 870 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI AGRAS T30

Új csúcsmodell a digitális mezőgazdaságban

30 literes permetező tartály
Szferikus radar rendszer
Dupla FPV kamera a monitorozáshoz
RTK nagy pontosságú működés
Okos mezőgazdasági felhőplatform

A 30 literes permetező tartállyal a DJI Agras T30 a légi permetezés hatékonyságát új magasságokba emeli. Forradalmi átalakítható testalkatának köszönhetően kifejezetten hatékony a gyümölcsfák permetezése. A DJI digitális mezőgazdasági megoldásaival a T30 segít csökkenteni a műtrágya felhasználását és növelni a terméshozamot hatékony, adatalapú legjobb gyakorlatokkal.


Célzott ágakat célozó technológia a teljes behatoláshoz

Az Agras T30 forradalmi ágakat célozó technológiával és állítható karokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vastag lombozat behatolását ferde permetezéssel, biztosítva a folyékony növényvédőszerek egyenletes felhordását és a cseppek számának megduplázását. A Smart Agriculture Cloud Platform és a felhőalapú térképezés segítségével a felhasználók 3D digitális gyümölcsöskertet kezelhetnek, könnyedén elindulhatnak a digitális mezőgazdaságban.

16 permetezőfej széles körű lefedettséget biztosít egyenletes eloszlással, erős behatolással és kivételes szórásmegelőzéssel.

10-15 hektár óránként

Az Agras T30 nagy, 30 kg-os permetező tartállyal rendelkezik, akár 8 méteres permetezési szélességgel és 10-15 hektár/óra területi permetezési hatékonysággal, ami 33,3%-kal több, mint az előző generáció.

Szférikus radarrendszer a vakfoltok megszüntetéséért

A szférikus radarrendszer minden környezetben, időjárási körülményekben és nézeti szögekben érzékeli az akadályokat és a környezetet, függetlenül a por- és fényzavaroktól. Az automatikus akadályelkerülés és az adaptív repülési funkciók segítenek biztosítani a biztonságot a művelet során.

Dupla FPV kamerák a jobb érzékelésért

Dupla FPV kamerával felszerelve az Agras T30 biztosítja a tiszta előre és hátra nézetet, és lehetővé teszi a repülési állapot ellenőrzését anélkül, hogy közben meg kellene fordítani a repülőgépet. Egy erős keresőfény megkétszerezi a repülőgép éjszakai látás képességét, így több éjszakai műveleti lehetőség nyílik.

Hosszú távú szolgáltatásra tervezve

Az Agras T30 vezérlőmodulja teljesen zárt szerkezetű a növelt tartósság érdekében. Az összes kritikus komponens háromrétegű védelmet kapott és IP67 minősítéssel rendelkezik. Ideális hosszú távú növényvédőszerek és műtrágyák használatához, valamint a por és a korrózió elleni védelemhez.

Önálló működés optimális útvonaltervezéssel

Az új intelligens útvonal mód önállóan tervezi meg a legjobb útvonalat minden művelethez. Egy mutató valós időben jelzi a maradék folyadékterhelés mennyiségét és az újratöltésig várható becsült időt, lehetővé téve az operátorok számára a töltőanyag és az akkumulátor élettartama közötti tökéletes egyensúly megtalálását. A repülőgép támogatja a nagy területet lefedő automatikus peremsöprést és a könnyebb légi műveletet.

Két akkumulátor + töltő folyamatos működéshez

1 000 ciklus 4 942 hektár Kevésbé szükséges kiegészítő komponens miatt az Agras T30 könnyebb szállítani. Az újonnan tervezett intelligens akkumulátorra 1 000 töltés és 4 942 hektár repülési garancia vonatkozik; ez az ultra-hosszú szolgálati idő jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. A töltőállomás és az intelligens töltő központ teljes töltésre képes egy akkumulátort 10 perc alatt, lehetővé téve a folyamatos működést mindössze két akkumulátorral és egy töltővel. Az alapbiztonsági doboz segít az akkumulátor biztonságos tárolásában és az eszköz könnyű tárolásában.

Felhő alapú 3D gazdálkodás: A digitális mezőgazdaság itt van

A Smart Agriculture Cloud Platform segítségével a felhasználók felhő alapú térképezést végezhetnek gyümölcsöskertek és mezőgazdasági területek esetében intelligens repülési útvonalak generálásához. Ez a platform rendelkezik egy mesterséges intelligencia felismerő rendszerrel a mezők ellenőrzéséhez, a növekedés azonosításához, a betegségek vagy kártevők monitorozásához és a mezőgazdasági körülmények hatékony figyelemmel kíséréséhez. Ha ezt a rendszert párosítják a DJI P4 Multispectral kamerával, a felhasználók alkalmazásokat hozhatnak létre specifikus változók alapján, automatikusan generált mezőgazdasági recepttérképek alapján.

 

Hasonló termékek