Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval
DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval
2 362 900 Ft

DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval

DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval
DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval
DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval
DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval
DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval

DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval

  • Maximális repülési idő: 30 perc
  • Maximális átviteli hatótávolság: 7 km (4,34 mérföldig)
  • 20 MP 1 hüvelykes CMOS érzékelő
  • Beépített RTK modul, támogatja a PPK-t
  • Pontos helymeghatározási adatok TimeSync segítségével
  • Integrált repüléstervezés a GS RTK alkalmazással
  • Teljes körű térképezési megoldás a DJI Terrával együtt használva
Gyártó
DJI
EAN
6958265185724
Raktáron
2 362 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 629 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Phantom 4 RTK drón SDK távirányítóval

A drónos feltérképezés a drón-alapú szolgáltatóiparban rohamosan növekvő terület. Az építési, felmérési, ingatlanfejlesztési és infrastrukturális projektek világszerte kihasználják a drón technológia előnyeit, hogy gyorsabb, olcsóbb, biztonságosabb, pontosabb és hatékonyabb drón térképészeti szolgáltatásokat nyújtsanak.

Az SDK verzió esetében a távirányító nem tartalmaz beépített kijelzőt, így nem vagyunk rákényszerülve a DJI Ground Station program használatára, hanem bármilyen külső küldetéstervező szoftvert alkalmazhatunk a felméréseink tervezéséhez.

Pontos pozícionálás RTK technológiával

A Phantom 4 RTK drónban integrált valós idejű kinetikus (RTK) pozícionáló rendszer található, mely a drón tetején helyezkedik el. Ez a technológia centiméteres pontosságot tesz lehetővé: vízszintesen 1 cm + 1ppm és függőlegesen 1,5 cm + 1ppm. A Phantom 4 RTK használja ezeket a metaadatokat a helyzetpontosság biztosítására, így rendkívül pontos légi felvételek és 3D-s térképek készíthetők.

Az RTK pozícionálás kivételes pontosságával a Phantom 4 RTK drónnal végzett térképezés akár 75%-kal csökkentheti a felmérési időt, csökkentve a szükséges földi ellenőrzési pontok (GCP) számát. Az átlagosan 40 GCP-ről négyzetkilométerenként 2-3 GCP-re csökkenthető a GCP-k száma. Megfelelő körülmények között akár egyetlen GCP nélkül is pontos felmérést lehet végezni.

GNSS redundancia

Ahol a jelgyengeség problémát okoz, a Phantom 4 RTK drónban az RTK modul alatt elhelyezett GNSS modul veszi át a vezérlést annak érdekében, hogy biztosítsa a repülés stabilitását. Ez a redundancia lehetővé teszi a biztonságos és optimális repülést, miközben pontos és teljes adatgyűjtést végez a térképezési és felmérési feladatokhoz.

Pontos adatigazítás a TimeSync segítségével

A Phantom 4 RTK drónban a vadonatúj TimeSync technológia biztosítja, hogy a repülésvezérlő, a fedélzeti kamera és az RTK modul összes adatát tökéletesen összehangolja. Ez garantálja, hogy az RTK pozíciós adatok alapján az összes képre alkalmazott metaadat pontos legyen.

Kiváló minőségű és pontos képalkotó rendszer

A Phantom 4 RTK drónban egy standard 1 hüvelykes CMOS érzékelő található, amely azonos a Phantom 4 Pro-val, de módosítva lett az RTK térképezési alkalmazásokhoz. Minden egyes lencse szigorú kalibrációs folyamaton megy keresztül, hogy mérje és korrigálja a kép torzítását, és alkalmazza a torzítási paramétereket a rögzített képek metaadataiban. Ez azt jelenti, hogy az utófeldolgozás minden egyes kamera esetében egyedülálló.

Könnyű repülési tervezés és intelligens kivitel

A GS RTK alkalmazás kifejezetten a Phantom 4 RTK drónhoz lett fejlesztve. KML-fájlok importálhatók az alkalmazásba, mielőtt a területre lépne, és használhatók a felmérés háttereként. A GS RTK terepen két tervezési módot kínál: fotogrammetria és útpont repülés. Ezek a módok lehetővé teszik a célterület átfedését a KML-fájlok alapján, pontosan meghatározva a drón repülési útvonalát, miközben beállítja a leképezési paramétereket, például az átfedési arányt, magasságot, fényképezési beállításokat és sebességet. Az alkalmazás egyszerű használatra lett tervezve, és a DJI arra számít, hogy az új felhasználók néhány perc alatt elsajátítják a kezelést.

Zökkenőmentes videofeed

A Phantom 4 RTK drón rendelkezik a DJI OcuSync védjegyével, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű és alacsony késleltetésű videofeed továbbítását akár 7 km távolságig. Ez a nagy hatótávolság ideális megoldást nyújt nagyobb méretű térképezési projektekhez.

 

D-RTK2 mobil állomással való kompatibilitás

A D-RTK2 mobil állomások még jobb térképezési eredményeket biztosítanak, amelyek tökéletesen illeszkednek a Phantom 4 RTK-hoz. A D-RTK2 centiméteres pontossággal méri a távolságkülönbségeket és támogatja a Phantom 4 RTK működését. A D-RTK2 hasonlóan az OcuSync-hez gyors és pontos pozícióadatokat szolgáltat minden körülmények között.

 

Mobil SDK támogatás

A DJI Mobile SDK egy szoftverfejlesztői készlet, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a DJI termékek funkcióinak és képességeinek kihasználását. A Phantom 4 RTK készült a Mobile SDK támogatásával, hogy a felhasználók testreszabott automatizált funkciókat hozzanak létre a drón repülésvezérléséhez, kamerájához és szenzoraihoz.

 

Phantom 4 RTK SDK távirányító (kijelző nélküli)

A felhasználók az Android és iOS kompatibilis tablet vagy telefon csatlakoztatásával a Ground Station Pro támogatásával használhatják a drónt. Ez lehetővé teszi más gyártók DJI Mobile SDK-kompatibilis alkalmazásainak telepítését és használatát.

Doboz tartalma

DJI Phantom 4 RTK SDK drón × 1
DJI SDK Távirányító × 1
DJI Akkumulátor × 1
DJI Akkumulátor töltő× 1
DJI Adatkábelek × 1
DJI Hordtáska × 1
DJI Pót légcsavarok × 1
MicroSD kártya × 1

Hasonló termékek