Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)
DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)
254 880 Ft

DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)

DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)
DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)
DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)
DJI Mini 3 drón - Fly More Combo (Alap kontrollerrel)

Jellemzők

  • Kevesebb, mint 249 g
  • Háromirányú akadályérzékelés (előre/hátra/lefelé)
  • Akár 4K/60fps videó és 4K/30fps HDR videó rögzítése
  • 34 perces maximális repülési idő
  • Igazi függőleges felvételkészítés
  • FocusTrack (ActiveTrack, Spotlight és Point of Interest)
  • MasterShots
  • Timelapse
Gyártó
DJI
Kategória
Drón
EAN
6941565949929
Raktáron
254 880 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 549 Ft
Részletek

DJI Mini 3

Olyan, mint egy álom

A DJI Mini 3 egy kompakt, ultra könnyű kamera drón. Kiterjesztett akkumulátor élettartammal, lenyűgöző 4K HDR videóval, és szórakoztató funkciókkal. Legyen szó tengerparti sétáról, hétvégi hátizsákos kirándulásról vagy hosszú hónapokon át tartó autókázásról, felkészült lesz minden pillanat megörökítésére.

Tényleg Mini

A DJI Mini 3 összecsukható kialakítással és 249 g alatti tömeggel rendelkezik, így könnyen magaddal viheted táskádban vagy a zsebedben.

Hosszabb Repülési Idő

A DJI Mini 3 szabványos intelligens repülési akkumulátorral van ellátva, amely akár 38 perc maximális repülési időt biztosít. Az intelligens repülési akkumulátor Plus segítségével akár 51 perccel is meghosszabbíthatod a repülési időt.

Engedd Szárnyalni a Színeket

Dazzling 4K HDR felbontásban rögzítheted a valódi színeket mind nappal, mind éjjel. A Mini 3 kamerája egy 1/1.3 hüvelykes CMOS érzékelővel van felszerelve, dupla natív ISO-val és chip-szintű HDR technológiával.

Nappal a hangsúlyos és árnyékos részleteket is megörökítheted finomabb vizuális eredményekkel és nagyobb mélységgel.

Éjszaka is tisztán és élénken tudod rögzíteni a felvételeket.

Valóban Függőleges

A DJI Mini 3 innovatív gimbal megoldása lehetővé teszi a kamera 90 fokos elfordulását így valódi álló kép készítése lehetséges.

Maximum hatás minimális erőkifejtéssel

Néhány másodperc alatt készíts impozáns felvételeket QuickShots segítségével, mint például a Dronie, Circle, Helix, Rocket, és Boomerang. Az eredményeket gyorsan továbbíthatod mobil eszközödre, hogy eltárolhasd vagy megoszthasd őket a QuickTransfer segítségével.

Könnyebb, mint hinnéd

A DJI Mini 3 zökkenőmentesen és stabilan repül akár 10,7 m/s szélben is. És a DJI O2 digitális videóátvitellel akár 10 km maximális hatótávolsággal és erős interferenciaellenes képességekkel rendelkezik.

A DJI O2 digitális videóátvitellel felszerelt Mini 3 erős interferenciaellenes képességgel és akár 10 km maximális átviteli hatótávolsággal rendelkezik, lehetővé téve a nagyobb tisztaságú felfedezést és rögzítést.

Készíts panoráma képkeket

A Panoráma funkció támogatja a 180 fokos, széles látószögű és gömbpanoráma fotók készítését, így minden kép tele van elképesztő mennyiségű tartalommal.

Csak könnyedén

Repülni könnyebb, mint gondolnád, és DJI Mini 3 sok intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy azonnal elkezdhesd a repülést. Az Automatikus Felszállás funkció segít a repülés megkezdésében.
A Haza Térés funkció (RTH) magában foglalja az Okos RTH, Az Alacsony Akkumulátor RTH és a Hiba esetén automatikus Haza Térés funkciókat. Ez automatikusan visszatéríti a drónt a kiindulási pontra, olyan helyzetekben, mint az elveszett jel vagy az alacsony akkumulátor szint.
A drón GNSS rendszerrel, lefelé mutató látórendszerrel és infravörös érzékelővel kombinálva stabilan és pontosan tud repülni, így magabiztosan repülhetsz.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek