Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
2 055 910 Ft

DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)

DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)
DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU)

DJI Mavic 3 drón - Cine Premium Combo (EU) 4/3”-os Hasselblad CMOS kamera

 • 12.8 fényérték dinamikatartomány
 • Állítható rekesz
 • 84°-os látószög
 • Vision Detection Auto Focus (VDAF)
 • Hasselblad Természetes Színmeghatározás
 • Nincs szükség utómunkára
 • Pixel-szintű kalibráció
Gyártó
DJI
Kategória
Drón
EAN
6941565919915
Jelenleg nincs raktáron
2 055 910 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 559 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Mavic 3

Az ábrázolás mindenek felett

Hiszünk a látványban
4/3 CMOS Hasselblad kamera
5,1K Apple ProRes
Összetett akadályérzékelés

Ragadozó képek készítése a legendás Hasselblad kamerával, és sima repülés az omnidirekcionális akadályérzékeléssel. Minden fejlesztés a Mavic 3-on magasabb szintű légifotózásra szolgál. Repülj a Mavic 3-mal és fedezd fel a "légben levő" képalkotást.

Két kamera, korlátlan lehetőség

Hasselblad L2D-20c kamera

Óriási legenda, új fejezet


The L2D-20c aerial camera, designed and built by the iconic Swedish brand Hasselblad exclusively for DJI Mavic 3, features a professional-grade 4/3 CMOS sensor in an incredibly compact space. Hasselblad's rigorous standards are applied to both hardware performance and software algorithms, delivering imaging quality to a new level.

20MP Photos
12.8 Stops of Dynamic Range
Adjustable Aperture from f/2.8 to f/11
24mm Equivalent Focal Length
Vision Detection Autofocus Technology (VDAF)

4/3 CMOS képérzékelő mesterművekhez - A nagyobb képérzékelő nem csak a Mavic 3 magasabb felbontását és dinamikatartományát biztosítja, hanem hatékonyabban csökkenti a zajt gyenge fényviszonyok között.

12,8 megállós dinamikatartomány optimális képminőségért - A 4/3 CMOS érzékelő magas, 12,8 megállós dinamikatartománya nagyobb részleteket tartalmaz az árnyékokban és a kiemelt részekben, a munkáját professzionális szintre emelve.

Állítható rekesz minden helyzethez - A rekesz a különböző helyzeteknek megfelelően állítható. Gyenge fényviszonyok esetén a f/2,8-as rekesz több fényt enged be; ha a megvilágítás elegendő, a rekeszt a záridő csökkentéséhez lehet állítani, így simább és természetesebb felvételeket készíthet.

Szélesebb FOV a nagyobb kép áttekintéséhez
Az óraszerkezetnél kevesebb mint 13 g súlyú, 24 mm-es ekvivalens objektív nem csak az autofókuszt támogatja, hanem 84° FOV-val is rendelkezik, hogy minden képkockában többet kapjunk.

A fókuszálás gyorsabb a VDAF technológiával.
A Mavic 3-on található Hasselblad kamera Vision Detection Auto Focus (VDAF) technológiát használ, amely több látásérzékelővel dolgozik, kihasználja a távolsági adatokat és optimalizálja a fókuszálási sebességet.

Hasselblad Natural Colour Solution

A Mavic 3-on a Hasselblad Natural Colour Solution található, amely az évtizedekes fotózási tapasztalat eredménye, élénk, természetes színeket eredményez az egyszerű záridőnyomás hatására.

Kiválóság előre beállítások nélkül
A bonyolult színelőzetesek sosem voltak része a Hasselblad filozófiájának, sem a Mavic 3-nak. A pixelek szintjétől kezdve a szenzorokon, a Hasselblad kidolgozta a Hasselblad Natural Color megoldást (HNCS), amely új megközelítést kínál a különböző helyzetek kezelésére, egyszerűen és pontosan reprodukálva az élethű és természetes színeket.

Pixelek kalibrálása az ultimatív képminőségért
Azért, hogy a Mavic 3 a természetes színeket ugyanúgy rögzítse, mint más Hasselblad kamerák, az L2D-20c objektív ugyanazokat a szigorú szabványokat alkalmazza, és a szenzor minden pixelje kalibrálva van, beleértve az HNCS-t is.

Pontos színreprodukció
Az RGB színes adatokat, amelyeket a szenzor rögzít, Hasselblad egyedi képfeldolgozási algoritmusa és színfeldolgozási módban dolgozza fel, hogy különböző helyzetekben az élethű színek pontosan reprodukálhatók legyenek előre beállítások nélkül.

Professzionális videó specifikációk

5,1K videófelvétel
DCI 4K/120fps
Apple ProRes 422 HQ
10 bites D-Log színprofil

A Mavic 3 nem csak magas felbontással és képkockasebességgel rögzíti a légifelvételeket, hanem 10 bites D-Log színprofil segítségével 1 milliárd színt tartalmaz, ezáltal természetesebb égbolt színeket és több részletet rögzít a nagyobb utómunka rugalmassága érdekében.

A Mavic 3 Cine támogatja az Apple ProRes 422 HQ kódolást [2] legfeljebb 3772 Mbps maximális adatátviteli sebességgel. Emellett beépített 1 TB-os SSD-t [3] és 10 Gbps-os fénysebességű adatkábelt is támogat a professzionális filmes és kreatív munkák megkönnyítése érdekében.

Távoli kamera | Explore Mode

28x hibrid zoom | 162 mm, f/4.4

Aktiválja az Explore módot, hogy feloldja a Mavic 3 második kameráját - egy egyedülálló távoli kamerát, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén megvizsgálja és tervezze a felvételeket. Amikor a jelenetek vagy a tárgyak messze vannak, használja a távoli objektívet a zoomoláshoz és időt takarítson meg, vagy rögzítsen távolról anélkül, hogy zavarná a tárgyat.


Teljes Repülési Teljesítmény | Fokozott Biztonság

Összetett akadályérzékelés
A Mavic 3 egy ütközésmentes repülést biztosít, és csak arra kell összpontosítania, hogy a fotózásra koncentráljon. A fedélzeten található számos széles látószögű látóérzékelő magas teljesítményű látószámítási motort használva akadályokat érzékel minden irányban [4] és biztonságos repülési útvonalat tervez, amely elkerüli azokat.

Fejlett hazatérési funkció
Végül mindig a legjobb érzéssel fejezze be a repülést a Fejlett hazatérési funkcióval. Az út során az otthoni pont felé elhelyezkedő akadályok könnyen észlelhetők és elkerülhetők. A vadonatúj Fejlett hazatérési funkcióval a Mavic 3 automatikusan meghatározza az optimális útvonalat az akadályok elkerülése érdekében, és biztonságosan visszatér az otthoni pontra.

Az általános felhasználói aktiváláson kívül, jelvesztéskor is a megfelelő fényviszonyok mellett a Mavic 3 könnyedén biztonságosan visszatérhet az otthoni pontra.

Ne csak repüljön, élvezze is!

APAS 5.0
A Mavic 3 új APAS 5.0 funkciója megkönnyíti a drónrepülést, mivel az útjában lévő akadályokat automatikusan érzékeli, és simán elkerüli őket, így a felvétel nem szakad meg a repülés során.

O3+ továbbítás és még több

46 perces repülési idő
Az Mavic 3 drónnal egyetlen repülés alatt végrehajthatjuk az összes lépést, a repülési útvonal tervezésétől kezdve a kompozícióig, akár egy timelapse videó rögzítését is beleértve. Az Mavic 3 szélállósága 35%-kal javult az előző generációhoz képest. Az energiahatékonyabb motorok és légcsavarok, valamint a nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi a 46 perces repülési időt [5].

15 km videóátviteli hatótávolság
A Mavic 3 nem csak messzebb repül 15 km-es átviteli hatótávolsággal, hanem a jelek nagyobb stabilitással és kisebb videó késleltetéssel történő továbbításával is biztosítja a nagyobb nyugalmat a repülés során. 

 • Erős interferencia - városközpontok (kb. 1,5-3 km)
 • Közepes interferencia - külvárosi területek (kb. 3-9 km)
 • Kevés interferencia - nyílt tájak (kb. 9-15 km) [9]

FHD nagy képfrissítési arányú átvitel látványos simasággal
A Mavic 3 az első DJI drón, amely képes egy 1080p/60fps élő átvitelt közvetíteni. Ez azt jelenti, hogy a kamera nézete olyan specifikációk szerint jelenik meg, mint amit a kamera valójában rögzít. Ezáltal a Mavic 3 érzékenyebb a vezérlésre.

Extrém pontosságú pozícionálási technológia

További funkciók

 • Wi-Fi 6 QuickTransfer[10]
 • ActiveTrack[1] [10]
 • MasterShots[10]

Zászlóshajó-kiegészítők

 • DJI RC Pro | A 1000 nit kijelzővel, a magas teljesítményű processzorral és a 15 km-es videóátviteli támogatással a legújabb DJI RC Pro verhetetlen lehetőség a professzionális alkotáshoz.
 • DJI átalakítható hordtáska | Ez a jól tervezett hordtáska válltáskaként vagy hátizsákként is használható.
 • DJI 10 Gbps-es Lightspeed adatkábel | Nagy sebességgel továbbíthat adatokat a Mavic 3 SSD-jéről számítógépre vagy más eszközre.
 • DJI 65W-os hordozható töltő | Tartalmaz egy 65W-os USB-C kábelt a Mavic 3 akkumulátorának töltéséhez. Egy másik USB-A porttal és egy USB-C adatkábellel ellátva a csomagban, egyszerre töltődhet a távirányító is.
 • DJI Mavic 3 ND szűrő készlet | Két készlet ND szűrő: ND4/8/16/32 és ND64/128/256/512.
 • DJI Mavic 3 tárolófedél | Védi a gimbal-t és tárolja a propellereket biztonságos és könnyű szállításhoz.
 • NE HASZNÁLJA a drónt súlyos időjárási körülmények között, beleértve a 13,8 m/s-t meghaladó erős szelet, havat, esőt, ködöt, jégesőt vagy villámot. NE repültesse a drónt a tengerszint felett 6 000 méter (19 685 láb) vagy annál magasabb magasságban. NE repültesse a drónt olyan környezetben, ahol a hőmérséklet -10 °C (14 °F) alá vagy 40 °C (104 °F) fölé emelkedik. NE induljon mozgó tárgyakról, például autókról vagy hajókról. NE repüljön közel tükröző felületekhez, például vízhez vagy hóhoz. Ellenkező esetben a látórendszer korlátozott lehet. Amikor a GNSS jel gyenge, repültesse a drónt jó megvilágítású és áttekinthető környezetben. Az alacsony fényviszonyok rendellenes működéshez vezethetnek a látórendszerben. NE repüljön mágneses vagy rádióinterferenciával terhelt területek közelében. A mágneses vagy rádióinterferencia gyakori forrása a Wi-Fi hotspotok, routerek, Bluetooth eszközök, nagyfeszültségű vezetékek, nagyméretű átviteli állomások, radarállomások, mobil bázisállomások és adótorony. Vigyázzon a sivatagi vagy tengerparti területeken történő felszálláskor, hogy ne kerüljön homok a drónba. A drónt nyílt területeken repültesse.
  Az épületek, hegyek és fák akadályozhatják a GNSS jelet, és befolyásolhatják a fedélzeti iránytűt.
 • Mértékadó adatok, amelyeket Mavic 3 sebességét konstans 32,4 km/h sebességgel repülve, szélcsendes környezetben a tengerszint felett elérhető legnagyobb magasságig repülve mértünk, amíg az akkumulátor le nem merült. Adataink csak tájékoztató jellegűek. Repülés közben figyelj a DJI Fly alkalmazásban található RTH emlékeztetőre.
 • A maximális repülési távolság értéke csak akkor érvényes, ha nincs akadály, nem zavarják más frekvenciák és az FCC előírásainak megfelelő. Mindig tartsd be a helyi szabályokat és rendeleteket, és a drónodat mindig repüld a látóhatáron belül, hacsak másképp nincs engedélyed.
 • Akadálymentes, nem zavarják más frekvenciák. Az aktuális felbontás eltérhet a továbbítási jel minőségétől függően.
 • Külön megvásárolható. Ez a funkció a firmware frissítések által lesz elérhető 2022 januárjában.
 • Akadálymentes, nem zavarják más frekvenciák és az FCC előírásainak megfelelő. A maximális repülési távolság értéke csak a rádiókapcsolat erősségének és ellenálló képességének proxyja.
 • Ez a funkció a firmware frissítések által lesz elérhető 2022 januárjában.

 

Hasonló termékek