Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
823 750 Ft

DJI Mavic 3 drón

DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón
DJI Mavic 3 drón

Jellemzők:

  • 4/3”-os Hasselblad CMOS kamera
  • 12.8 fényérték dinamikatartomány
  • Állítható rekesz
  • 84°-os látószög
  • Vision Detection Auto Focus (VDAF)
  • Hasselblad Természetes Színmeghatározás
  • Nincs szükség utómunkára
  • Pixel-szintű kalibráció
Gyártó
DJI
EAN
6941565920027
Jelenleg nincs raktáron
823 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 238 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Mavic 3 drón

A lenyűgöző képek mestere és a sima repülés új mércéje!

Fedezd fel a Mavic 3-at, ez a drón a legendás Hasselblad kamerával van felszerelve, így lehetővé teszi, hogy lenyűgöző fotókat és videókat rögzíts. A Hasselblad precíziója és minősége minden pillanatot valódi mesterművé varázsol.

De a Mavic 3 képességei ennél messzebbre nyúlnak. A drón minden irányban történő akadályérzékelése új szintre emeli a repülés biztonságát és a felhasználói élményt. Akár a legösszetettebb környezetben is könnyedén és biztonságosan navigálhatsz.

De ne csak az akadályoktól félj, hanem az átlagos képalkotástól is. A Mavic 3 minden egyes fejlesztése magasabbra helyezi a légi fényképezés színvonalát. A továbbfejlesztett képstabilizálás és a nagyobb érzékelők révén még lenyűgözőbb és részletgazdagabb felvételeket készíthetsz. Az áttervezett lencserendszer és az optimalizált kameraház még jobb képminőséget és élesebb részleteket garantál.

Szóval, hagyd, hogy a Mavic 3 vezessen a lenyűgöző repülés világába, és fedezd fel a mindent felülmúló képalkotást. A lehetőségek határtalanok, és a drón képességei lenyűgözőek. Rögzítsd az emlékeket, amelyek örökre megmaradnak, és fedezd fel a repülés új dimenzióját a Mavic 3-mal!

4/3”-os Hasselblad CMOS kamera

Az ikonikus svéd márka, a Hasselblad, elkészítette és létrehozta az L2D-20c légi kamerát kifejezetten a DJI Mavic 3 számára. Ez a kamera egy professzionális minőségű 4/3 CMOS érzékelőt rejtett el egy rendkívül kompakt méretű burkolatban. A Hasselblad szigorú szabványait mind a hardver teljesítményénél, mind a szoftveres algoritmusoknál alkalmazták, így teljesen új szintre emelik a képalkotás minőségét.

Élénk színek egyetlen zárnyomással

A Mavic 3 drónt Hasselblad Natural Colour Solution megoldással látták el, amely a fotográfia több évtizedes tapasztalatának csúcspontját jelenti. Ez az innováció élénk, természetes színeket nyújt mindössze egyetlen zárnyomással.

A kibővített dinamikatartomány pedig természetesebb átmenetet tesz lehetővé a fényes és sötét területek között, megtartva a gazdag vizuális információt és a mélység érzetét.

Explore mód funkció

Az Explore mód aktiválásával felfedezheti a Mavic 3 második kameráját - egyedülálló teleobjektívet -, amely lehetővé teszi könnyed felderítést és felvételtervezést.

Amikor a jelenetek vagy témák távol vannak, a teleobjektív használatával könnyedén nagyíthat, időt takaríthat meg, vagy távolról rögzíthet anélkül, hogy zavarná a témát.

A Pro mód segítségével a Mavic 3 teleobjektívje támogatja a manuális beállításokat és a RAW-fotók készítését.

 

Élvezd a biztonságos repülést!

A Mavic 3 lehetővé teszi az ütközésmentes repülést, hogy te teljes figyelmedet a legjobb felvételek készítésére összpontosíthasd. A több nagy látószögű érzékelő és a kiváló képfeldolgozó motor zökkenőmentesen együttműködik, hogy minden irányban pontosan érzékelje az akadályokat, és biztonságos repülési útvonalat tervezzen, amely elkerüli azokat.

Hasonló termékek