Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
2 366 900 Ft

DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care

DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care
DJI Mavic 3 Thermal 1 év DJI Care

Jellemzők

  • Kompakt és hordozható drón
  • 45 perc maximális repülési idő
  • 56× hibrid zoom 640×512 px hőkamera
  • DJI O3 Enterprise átvitel
  • Centiméteres pontosságú pozicionálás RTK-val
  • Nagy hangerővel rendelkező hangszóró
Gyártó
DJI
Raktáron
2 366 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 669 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Mavic 3 Enterprise sorozat

Az Ön mindennapi kereskedelmi drónja

A Mavic 3 Enterprise sorozat átírja a kis kereskedelmi drónok iparági szabványait. A mechanikus zárral, 56× nagyítású kamerával és RTK modullal centiméteres pontossággal a Mavic 3E új magasságokba emeli a térképezést és küldetések hatékonyságát. Egy hőkamerás változat elérhető tűzoltáshoz, keresési és mentési műveletekhez, ellenőrzéshez és éjszakai műveletekhez.

Kompakt és hordozható
56× Hibrid Zoom
640 × 512 px hőkamera
45 perc maximális repülési idő
DJI O3 Enterprise átvitel
Centiméteres szintű pozícionálás RTK-val
Magas hangerővel rendelkező hangszóró

Kompakt és hordozható

Az Mavic 3 Enterprise Series áramvonalas és kompakt, egy kézben hordozható és pillanatok alatt telepíthető. Kiváló kezdő és tapasztalt pilóták számára egyaránt, hosszú küldetésekre tervezték.

Két modell, számtalan alkalmazás

DJI Mavic 3E

Széles látószög: 4/3 CMOS, 20 MP, mechanikus zár | Tele: Egyenértékű fókusztávolság: 162 mm, 12 MP, 56× hibrid zoom

DJI Mavic 3T

Széles látószög: Egyenértékű fókusztávolság: 24 mm, 48 MP | Zoom: Egyenértékű fókusztávolság: 162 mm, 12 MP, 56× hibrid zoom | Hőkamera: DFOV: 61°, Egyenértékű fókusztávolság: 40 mm, Felbontás: 640 × 512

Prémium kamera teljesítmény

Gyors felmérés

A Mavic 3E széles látószögű 4/3 CMOS 20MP szenzora mechanikus zárral rendelkezik, hogy elkerülje a mozgási elmosódást, és támogatja a gyors 0,7 másodperces intervallumos felvételt. Teljesítse térképezési küldetéseit rendkívüli hatékonysággal a földi vezérlőpontok használata nélkül.

Javított alacsony fényteljesítmény

A Mavic 3E széles látószögű kamerája nagy 3,3 μm-es pixelekkel rendelkezik, amelyekkel az intelligens alacsony fényüzemmód együtt jelentősen javítja a teljesítményt rossz fényviszonyok mellett is.

Fókusz és megtalálás

Mind a Mavic 3E, mind a Mavic 3T rendelkezik egy 12MP-es zoom kamerával, amely akár 56× Max hibrid zoomot is támogat, hogy távoli részleteket is láthatóvá tegyen.

Látni a láthatatlant

A Mavic 3T hőkamerája 640 × 512 felbontással rendelkezik, támogatja a pont- és területi hőmérséklet-mérés, magas hőmérsékleti riasztások, színpaletták és izotermák használatát, hogy segítsen megtalálni a célpontokat és gyors döntéseket hozni.

Egyszerre Split-Screen Zoom

A Mavic 3T hő- és zoom kamerái 28× folyamatos oldalról nézhető zoomot támogatnak az egyszerű összehasonlítás érdekében.

Kivételes működési hatékonyság

Az akkumulátorok az állóképesség optimalizálására vannak optimalizálva

45 perc repülési idővel minden küldetést hatékonyan teljesíthetsz, akár 2 négyzetkilométernyi területet is felmérhetsz egyetlen repülés során. Max. Repülési Idő: 45 perc. Felmérési Terület egyetlen repülés során: 2 négyzetkilométer.

100 W-os töltőközponttal gyorsan feltöltheted az akkumulátorokat, vagy közvetlenül, 88 W-os gyors töltéssel töltheted fel a drónt. Töltőközpont: 100 W, Repülőgép: 88 W.

Következő generációs képátvitel

A Quad-antennás O3 Enterprise Transmission stabilabb kapcsolatokat tesz lehetővé számos összetett környezetben.

Omnidirekcionális érzékelés a biztonságos repülésért

A Mavic 3 Enterprise Series minden oldalán széles látószögű lencsékkel van felszerelve, így az akadályok minden irányból érzékelhetők, és nincsenek vakfoltok. A közelítési riasztást és a fékutat a küldetés igényeihez lehet igazítani. Az előre meghatározott hazatérési (RTH) útvonalak optimalizálása automatikus, így időt, energiát és problémát takaríthat meg. Az APAS 5.0 lehetővé teszi az akadályok automatikus újratervezését, így nyugodtan repülhetsz.

Teljes szoftvercsomag

DJI Pilot 2

Egy átdolgozott vállalati repülési felület, amely a pilóta hatékonyságát és a repülésbiztonságot javítja. A drón és a tehervezérlés egyetlen érintéssel elérhető. A repülési részletek és a navigációs információk világos megjelenítése javítja a felhasználói élményt, támogatja a különböző útváltási típusokat.

DJI FlightHub 2

Az összes egyesült felhő alapú drone műveleti menedzsmentje flottájához, élő megjegyzések és felhőtérkép támogatásával, a föld és a felhő tökéletes együttműködéséért. Hatékonyan kezelje az ellenőrzési műveleteket útvonaltervezéssel és küldetéskezeléssel.

DJI Terra

Teljes funkciójú térképező szoftver minden munkafolyamat szakaszához, a küldetés tervezésétől a 2D és 3D modellek feldolgozásáig.

DJI Thermal Analysis Tool 3.0

Elemzi, annotálja és feldolgozza az M3T által rögzített képeket a DTAT 3.0 segítségével, hogy észlelje a hőmérsékleti rendellenességeket az ellenőrzéseiben.

Felhasználói adatbiztonság

Helyi adatmód | Egygombos összes eszközadat törlése | AES-256 videó átviteli titkosítás | Cloud API

Hasonló termékek