Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
897 190 Ft

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)

A DJI Mavic 3 Pro (DJI RC PRO) hármas kamerarendszere a kamerás drónok új korszakát vezeti be, mivel három különböző gyújtótávolságú érzékelőt és objektívet tartalmaz.

 

 • 4/3 CMOS Hasselblad Camera
 • Kettős Tele Kamera
 • 43 perces repülési idő
 • Mindenirányű Akadályérzékelés
 • 8km-es HD Videó sugárzás
Gyártó
DJI
EAN
6941565957061
Jelenleg nincs raktáron
897 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 972 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)

Az inspiráció fókuszában

A DJI Mavic 3 sorozat kiemelkedő képalkotási teljesítményt nyújt, amely az inspirációt hivatott elősegíteni. A Mavic 3 Pro drón hármas kamerarendszere meghatározza a kamerás drónok új korszakát, mivel három különböző gyújtótávolságú érzékelőt és objektívet foglal magában.

A Mavic 3 Pro drón két jelentős technológiai újítást egyesít: a Hasselblad kamerát és a kettős telekamerát. Ez a háromkamerás rendszer új lehetőségeket nyit a filmkészítés terén, és nagyobb kreatív szabadságot biztosít. Csodálatos tájfelvételek rögzítésére és a videós történetmesélésben rejlő lehetőségek felfedezésére inspirál. A Mavic 3 Pro segítségével filmeket készíthetünk, amelyek igazi remekművekké válnak.

Ez a drón segít elnyerni az inspirációt, és lehetővé teszi, hogy megörökítsd a lenyűgöző pillanatokat, felfedezd a kreatív határokat és kiemelkedő művészeti alkotásokat hozz létre a légibefotózás és videózás területén.

 • 4/3 CMOS Hasselblad kamera
 • Dupla telekamera-rendszer
 • Háromkamerás Apple ProRes támogatás 
 • 43 perces maximális repülési idő
 • Minden irányú akadályérzékelés
 • 15 km-es HD videójel-átvitel 

Egyedülálló háromkamerás rendszer és csúcstechnológiás képalkotás

A Mavic 3 Pro drón egy olyan kamerás eszköz, amely három objektívet tartalmaz, és végtelen lehetőségeket kínál a fantáziádnak. A háromkamerás rendszernek köszönhetően gazdagabb kameranyelvet használhatsz, és képes leszel alkalmazkodni különböző jelenetekhez.

A különböző fókusztávolságok között egyszerűen váltogathatsz a kijelző megérintésével, így könnyedén elérheted az eltérő kompozíciós stílusokat, amelyek szükségesek a különböző jelenetekhez. Ezáltal a Mavic 3 Pro drón hatékonyabb és sokoldalúbb légi fotózási lehetőségeket kínál, inspirációt adva a kreatív folyamathoz.

Ez az páratlan háromkamerás rendszer és a csúcstechnológiás képalkotás együtt kivaló lehetőségeket teremt a zseniális alkotások számára. Engedd szabadjára a kreativitásodat és hozz létre elképesztő műveket a légi fotózás világában.

Csúcstechnológiás videóátvitel

A DJI O3+ akár 15 km-es videoátviteli távolsággal rendelkezik, ami stabil jelet és koherensebb kameraképet garantál. Képes 1080p/60fps HD élő adást nagy képfrekvenciával továbbítani, aminek köszönhetően a Mavic 3 Pro érzékenyebb a vezérlésre, és vibrálóan eleven videót küld a monitorra.

 • Waypoint Flight – adott útvonal berepülése
 • Cruise Control – Sebességtartó automatika
 • Továbbfejlesztett visszatérés funkció

Intelligens alkotás végtelen inspirációval

FocusTrack 

A Mavic 3 Pro drónban található Hasselblad kamera és közepes telekamera támogatja a FocusTrack funkciót, amely magában foglalja az ActiveTrack 5.0, a Spotlight és a Point of Interest funkciókat. Ez lehetővé teszi a drón számára, hogy stabilan kövesse és rögzítse a mozgó tárgyakat több irányból.

MasterShots 

Az egyszerűen aktiválható MasterShots funkcióval a Mavic 3 Pro drón automatikusan felvételeket készít, szerkeszt, hangokat ad hozzá, és mozihatású effektusokat generál a videókhoz.

QuickShots

A QuickShots funkció segítségével a Mavic 3 Pro drón professzionális kameramozgásokat végez automatikusan, például Dronie, Rocket, Circle vagy Helix felvételeket készít.

Panoráma 

A Mavic 3 Pro drón önállóan összeállít egy veszteségmentes, 100 MP-es panorámafotót, így még lenyűgözőbb módon rögzítheti a tájat.

Nagy sebességű QuickTransfer adatátvitel

Gyorsan és egyszerűen átviheted a fényképeket és videókat az okostelefonodra a Mavic 3 Pro drónnal, még a távirányítóval való összekapcsolás nélkül is.

LightCut

Ha vezeték nélkül csatlakoztatod a Mavic 3 Pro drónt a LightCut mobilalkalmazáshoz, megtekintheted a videók gyors előnézetét a telefonodon, és egyszerűen szerkesztheted a felvételeket egy érintéssel, anélkül hogy le kellene töltened azokat. Ezáltal időt és tárhelyet takaríthatsz meg. Próbáld ki a MasterShots sablonokat is és hozz létre lenyűgöző, lélegzetelállító légi videókat könnyedén.

A doboz tartalma

DJI Mavic 3Pro x 1

DJI RC x 1 

DJI RC Control Sticks (Pair) x 1

DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery x 1

DJI Mavic 3 Low-Noise Propellers (Pair) x 3

DJI 65W Portable Charger x 1

DJI Mavic 3 Pro Storage Cover x 1

USB 3.0 Type-C Cable x 1

Specifikáció

 

Felszálló súly Mavic 3 Pro: 958 g
Mavic 3 Pro Cine: 963 g
Méretek Összecsukott (propellerek nélkül): 231.1×98×95.4 mm (H×SZ×M)
Kinyitva (propellerek nélkül): 347.5×290.8×107.7 mm (H×SZ×M)
Maximális felszállási sebesség 8 m/s
Maximális leszállási sebesség 6 m/s
Maximális vízszintes sebesség (tengerszinten, szél nélkül) 21 m/s
Maximális felszállási magasság 6000 m
Maximális repülési idő 43 perc
Kontrolált tesztkörnyezetben mérve. A következő specifikációk szerinti tesztfeltételek: állandó sebességgel repülés 32.4 km/h-val szélcsendes környezetben tengerszinten, APAS kikapcsolva, AirSense kikapcsolva, kamera beállítások: 1080p/24fps, video mód kikapcsolva, a repülőgép 100%-os akkumulátor töltöttségtől 0%-ig. Az eredmények változhatnak a környezet, tényleges használat és firmware verzió függvényében.
Maximális lebegési idő 37 perc
Kontrolált tesztkörnyezetben mérve. A következő specifikációk szerinti tesztfeltételek: szélcsendes környezetben lebegés tengerszinten, APAS kikapcsolva, AirSense kikapcsolva, kamera beállítások: 1080p/24fps, video mód kikapcsolva, a repülőgép 100%-os akkumulátor töltöttségtől 0%-ig
Maximális repülési távolság 28 km
Maximális szélállóság 12 m/s
Maximális billenési szög 35°
Működési hőmérséklet -10° C-tól 40° C-ig (14° F-től 104° F-ig)
Globális navigációs műholdrendszer GPS + Galileo + BeiDou
Lebegési pontosság tartomány
Függőleges:

±0.1 m (látás alapú pozícionálással)

±0.5 m (GNSS pozícionálással)


Vízszintes:

±0.3 m (látás alapú pozícionálással)

±0.5 m (magas pontosságú pozícionáló rendszerrel)
Belső tárhely Mavic 3 Pro: 8 GB (kb. 7.9GB elérhető hely)
Mavic 3 Pro Cine: 1 TB (kb. 934.8GB elérhető hely)
Hasonló termékek