Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Szűrés
Ár (Ft)
85 270 Ft - 750 310 Ft
Termék státusza

DJI Mavic 3 Classic

6termék 16
6termék 16

Üdvözöljük webáruházunk Mavic 3 Classic kategóriájában! A DJI innovatív drónjai közül a Mavic 3 Classic egyedülálló kombinációját kínálja a csúcstechnológiának és a felhasználóbarát funkcióknak, amelyek a drónfotózást mindenki számára elérhetővé teszik.

A Mavic 3 Classic a DJI legújabb drónjának, a Mavic sorozatnak a legújabb tagja. Egyedülálló 4K videofelbontással és magas minőségű képrögzítéssel, valamint lenyűgöző repülési idővel és fejlett repülési funkciókkal ez a drón nemcsak a profik, hanem a hobbifotósok számára is ideális eszköz.

A Mavic 3 Classic könnyű, kompakt és összecsukható kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhová magukkal vigyék, így a légi felvételek készítése soha nem volt még ilyen egyszerű. Az aktív követés és a 360 fokos akadályérzékelő technológiával a Mavic 3 Classic könnyedén követheti a mozgását és biztonságosan repülhet akadályos terepen is.

A Mavic 3 Classic kategóriánkban a legfrissebb információkat és részletes termékleírásokat találhatja, melyek segítenek Önnek a legjobb vásárlási döntés meghozatalában.

Ismerje meg a drónfotózás új szintjét a Mavic 3 Classic drónnal! Tekintse meg kínálatunkat, és fedezze fel a Mavic 3 Classic által kínált lenyűgöző lehetőségeket!