Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
6 421 510 Ft

DJI Inspire 3

DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3
DJI Inspire 3

DJI Inspire 3

 • Teljes képkockás 8K/75fps ProRes RAW
 • Teljes képkocka 8K/25fps CinemaDNG
 • Kettős natív ISO
 • 80° Tilt Boost vagy 360° Pan kettős konfigurációk
 • Nagy dinamikatartomány 14+ Stops
 • 1/1,8 hüvelykes Ultra-Wide Night-Vision FPV kamera
 • Centiméteres szintű RTK pozicionálás és Waypoint Pro
 • O3 Pro videoátvitel kettős vezérléssel
 • DL-bajonettes objektív kiválasztása
Gyártó
DJI
Repülési idő
28 perc
Tömeg
3 995 g
Sebesség
26 m/s
EAN
6941565948625
Raktáron
6 421 510 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 215 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Inspire 3

Az Inspire 3 egy professzionális kamerás drón, amely rendkívül karcsú és integrált kialakítással büszkélkedhet. Az új, áramvonalas megjelenés nemcsak esztétikus, de az aerodinamikát is maximálisan figyelembe veszi, ezzel minimalizálva a légellenállást.

A drón kiemelkedő jellemzője a profi manőverezőképesség, amelyet érzékeny és precíz vezérlés tesz lehetővé. Emellett az Inspire 3 repülési ideje akár 28 percre is növelhető, így hosszabb időt tölthet a levegőben anélkül, hogy gyakran kellene visszatérnie a töltéshez.

A pilótanézeti (FPV) kamera, a vizuális érzékelők, a pozicionáló antennák és a kártyafoglalat mind olyan megoldásokat kínálnak, amelyek harmonikusan illeszkednek a drón karcsú vonalvezetéséhez. Ezáltal a minimalista és modern ipari esztétika jegyében készült, elegáns megjelenést biztosítanak.

Az Inspire 3 továbbra is megtartja a klasszikus, átalakítható rendszerét, amit az Inspire sorozatból már ismerhettünk. Azonban a készülék teljesen új kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a 360°-os pásztázást és a Tilt Boost funkciót. Az innovatív gimbal rendszer pedig akadálymentes, 80°-os felfelé néző videók rögzítését teszi lehetővé, amikor a leszállótalpak ki vannak hajtva. Ezáltal az Inspire 3 egyedülálló és kreatív felvételeket tesz lehetővé, amelyek lenyűgözik a nézőket.

Centiméteres pontosságú RTK pozicionálás

Az Inspire 3 drón rendelkezik egy nagy precizitású, centiméteres pontosságú RTK pozicionáló technológiával, amelyet építészetben vagy földmérésben is alkalmaznak. Az RTK rendszer pontosabb eredményeket nyújt, mint a hagyományos, méteres pontosságú pozicionálás.

Az RTK technológia a globális navigációs műholdrendszerek (GNSS) támogatásával működik. Az Inspire 3 új, rétegelt kerámia RTK-antennái lehetővé teszik a három legfontosabb GNSS-szabvány (GPS, BeiDou és Galileo) használatát. Ez a kétfrekvenciás rendszer centiméteres pontosságot biztosít a pozicionálás során.

Az Inspire 3 drónhoz nincs szükség további modulok felszerelésére a pontos helymeghatározáshoz. Egy RTK hálózat aktiválásával vagy egy D-RTK 2 mobilállomás felállításával kiváló pontosságot érhetünk el. Ezek a megoldások lehetővé teszik a nagyon pontos helymeghatározást anélkül, hogy extra eszközökre lenne szükség.

Az Inspire 3 RTK pozicionálási rendszere stabilabb repülést tesz lehetővé, és pontosabb repülési útvonaltervezést eredményez. Ez pedig jelentős kreatív lehetőségeket nyit meg a felhasználók számára. Az építészetben vagy a földmérésben dolgozó szakemberek számára ez a centiméteres pontosságú RTK rendszer jelentős előrelépést jelent a munkájuk során.

Kettős antennarendszer

Az Inspire 3 drón két beépített, rétegelt kerámiaantennával rendelkezik az első és a hátsó részen. Ez a kettős antennarendszer tovább javítja a repülési pontosságot és biztonságot, valamint erőteljes mágneses zavarszűrő képességet biztosít. Az antennamegoldás segít minimalizálni az esetleges zavaró jeleket és interferenciákat, így biztosítva a stabil és megbízható repülést.

Waypoint Pro rendszer

Az Inspire 3 drónhoz tervezett Waypoint Pro rendszer kifejezetten a légi filmezéshez készült, és számos beállítási lehetőséget kínál a repülési útvonalak és felvételek tervezéséhez. Az új Ismétlődő útvonalak és a 3D Dolly üzemmódok lehetővé teszik az innovatív, automatizált forgatási élmények létrehozását. Az RTK centiméteres pontosságú pozicionálás segítségével pontosabb repülési útvonalakat tervezhetünk és hajthatunk végre. Legyen szó önálló felvételről vagy profi stábbal történő munkáról, a Waypoint Pro segítségével könnyedén kezelhetők még a legösszetettebb jelenetek is.

Ismétlődő útvonalak

Az Ismétlődő útvonalak lehetősége lehetővé teszi, hogy a drón automatikusan kövesse egy korábban meghatározott útvonalat, és reprodukálja az összes előre beállított paramétert, például a magasságot, sebességet, gimbal állásszögét és kamera beállításokat. Ez lehetővé teszi az operatőrök számára, hogy könnyedén rögzítsenek összetett, megszakítás nélküli jeleneteket, vagy hogy ugyanazon a helyen különböző időpontokban repüljenek, például hosszú időtartamú timelapse felvételekhez, amelyek a nappalból éjszakába vagy az egyik évszakból a másikba való átmenetet dokumentálják.

3D Dolly üzemmód

A 3D Dolly üzemmód lehetővé teszi a drón szimulált krán, kötélpálya vagy fahrt mozgások végrehajtását filmes forgatások során, miközben nem korlátozza a fent említett eszközök használatát.

Miután meghatároztuk a repülési útvonalat, az operatőr manuálisan irányíthatja a drónt, és a repülési útvonalon oda-vissza mozoghat, beállíthatva a sebességet, a gimbal állásszögét és más paramétereket a felvételi igények szerint. Ez egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a bonyolult, professzionális kameramozgások létrehozását, és lehetővé teszi a magasabb szintű vizuális effektusok készítését.

Spotlight Pro funkció

Az Inspire 3 drón a fejlettebb Spotlight Pro funkciót örökölte az Inspire 2-től, amely még több felvételi lehetőséget kínál az egyedül dolgozó filmesek számára. Az Inspire 3 magas teljesítményű gépi tanulási algoritmusokon alapulva pontosan támogatja az emberek, járművek és hajók automatikus témafelismerését és követését.

A Spotlight Pro követés módjában a drón és a gimbalra rögzített kamera ugyanabba az irányba néznek, és a tárgyat folyamatosan követik, így a drón vezetője kézi kompozíciómódosítás nélkül készíthet köröző felvételeket. Ez lehetővé teszi a filmesek számára, hogy könnyedén követni tudják a kívánt tárgyat a légi felvételeken anélkül, hogy folyamatosan beállításokkal kellene foglalkozniuk.

Minden irányú érzékelőrendszer

Az Inspire 3 drón kilenc vizuális érzékelővel van felszerelve, amelyek egy megbízható, minden irányban érzékelő rendszert biztosítanak. Ez lehetővé teszi a drón számára, hogy minden irányból érzékelje az akadályokat, és átfogó védelmet nyújtson a repülés során.

Ez az első drónmodell, amely minden négy leszállótalpnál halszemoptikás kamerával rendelkezik. Ez a megoldás segít elkerülni az akadályokat a leszállótalpak felhajtott állapotában, valamint lehetővé teszi a vízszintes akadályok észlelését a leszállótalpak leengedésekor. Ezáltal a drón még biztonságosabban és megbízhatóbban képes manőverezni a repülés során.

Tesreszabható akadályérzékelés

Az Inspire 3 egy új, testreszabható funkcióval rendelkezik, amely kiemelt repülésbiztonságot és széles kreatív szabadságot tesz lehetővé. A vízszintes, felfelé és lefelé irányuló akadályérzékelés egymástól függetlenül engedélyezhető vagy letiltható, és akadály észlelése esetén a riasztási tartomány a különböző jeleneteknek megfelelően manuálisan beállítható.

Ha az aktív kikerülés ki van kapcsolva, a felhasználó továbbra is valós időben láthatja a navigációs kijelzőn az akadálytól való távolságot, és amennyiben egy akadály a beállított tartományon belül van, a renszer figyelmeztető hangjelzést ad, anélkül, hogy a drón automatikus kikerülő manővert végezne. Ez új lehetőségeket kínál a professzionális légi filmezéshez, ezáltal összetettebb kameranyelv érhető el.

Ultraszéles látószög, éjszakai, pilótanézeti kamerea

Az Inspire 3 drón egy új, 1/1,8 hüvelykes érzékelővel rendelkező pilótanézeti (FPV) kamerával van felszerelve, amely 3 μm-es pixelmérettel és 161°-os ultra széles látószöggel büszkélkedhet. Ez a kamera képes akár 1080p/60fps minőségű élő videóátvitelre. Az előző modellhez képest az ultra széles látómező (DFOV) közel megduplázódott. A pilótanézeti (FPV) kamera rendkívül impresszív fényérzékelési képességgel rendelkezik, így a pilóta még éjszaka is élénken és tisztán láthatja a környezetét, és magasabb biztonsággal repülhet.

Teljes képmezős 8K érzékelő

Az Inspire 3 drónhoz kifejezetten tervezett X9-8K Air kamerája a DJI eddigi legkönnyebb és teljes képméretű, háromtengelyes gimbalra rögzített kamera. Ez a kamera a drónos filmkészítést új szintre emeli. A DJI legújabb képfeldolgozó rendszere, a CineCore 3.0, beépített funkcióval rendelkezik, amely támogatja az akár 8K/25fps CinemaDNG videókat [9], valamint az 8K/75fps Apple ProRes RAW videókat [10] belső rögzítéssel. Ez a teljesítmény megfelel a csúcsminőségű filmes és televíziós produkciók magas elvárásainak.

 

Támogatja a kettős natív ISO-t

Az X9-8K Air kamera támogatja a kettős natív ISO-t. Teljes képméretben, 30 fps és annál lassabb sebességű felvételeknél 800/4000-es expozíciós indexre képes, amely ideális a filmes produkciókban gyakran használt 24 fps és a kereskedelmi és televíziós produkciókban alkalmazott 25 fps sebességekhez. A 30 fps feletti tartományban pedig 320/1600-as expozíciós index áll rendelkezésre.

Ez lehetővé teszi az X9-8K Air kamera számára, hogy kiváló részletességű felvételeket készítsen minimális képzajjal még gyenge fényviszonyok között is. Ezáltal a kamera versenyképesen helytáll a professzionális földi mozifilmes kamerák mellett, lehetővé téve városképek, tengerparti felvételek és más hasonló jelenetek lenyűgöző rögzítését.

 

14+ fokozatú dinamikatartomány

Az X9-8K Air kamera 14+ fokozatú dinamikatartományt kínál, amely lehetővé teszi a gazdag fény-árnyék részletek rögzítését olyan összetett megvilágítási helyzetekben, mint a napfelkelte vagy a naplemente. Ez a nagy dinamikatartomány széles körű lehetőségeket nyújt az utómunkálatok során, és még jelentős expozíciós korrekciók után is megtartja a valódi színeket.

 

DL Mount objektívek

Az X9-8K Air kamera rendelkezik a DJI saját fejlesztésű DL foglalatával, amely lehetővé teszi a korábbi DL 24/35/50 mm-es, F2,8-as, teljes képmezős objektívek használatát. Emellett kompatibilis egy további 18 mm-es, F2,8-as, teljes képmezős, ultra széles objektívvel és egy új teleobjektívvel (amely későbbi időpontban lesz elérhető). Az összes öt objektív speciálisan légi filmezéshez lett tervezve. A kamera könnyű, szénszálas monocoque szerkezetű, így a legkönnyebb objektív mindössze 178 g tömeget képvisel, ami tökéletesen megfelel az Inspire 3 rendkívül magas manőverezhetőségi követelményeinek.

 

DJI Cinema Color System (DCCS)

A DJI Cinema Color System, amely a DJI kiforrott színkezelésére és technológiájára épül, forradalmi módon fejleszti a légi videózás látványvilágát az X9-8K Air esetében. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a kamera hűen megőrizze az eredeti színeket, legyen szó természeti vagy városi tájakról, valamint bőr tónusairól különböző környezetekben és fényviszonyok között is. A DJI Cinema Color System (DCCS) egyszerű színegyeztetést biztosít az X9-8K Air és a földi mozifilmes kamerák, például a DJI Ronin 4D között, így a légi filmezés során következetes színstílusban dolgozhatunk, ami megfelel a filmgyártás utómunkával kapcsolatos igényeinek.

Több kamera időkód-szinkronizálás

A drón 3,5 mm-es portján keresztül lehet időkódokat szinkronizálni a levegőben és a földön lévő eszközök között. Ha nagy mennyiségű felvételt dolgozunk több kamerából, az időkódos szinkronizálás jelentősen egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a vágásfolyamatot.

 

O3 PRO videoátviteli- és vezérlőrendszer

Az Inspire 3 egy professzionális szintű távirányítóval, a DJI RC Plus-szal érkezik, amely beépített 7 colos, 1200 nites, nagy fényerejű képernyővel rendelkezik, így kiváló képélményt nyújt a szabadban is. A távirányítón HDMI kimeneti port található, valamint elől, hátul és felül számos gomb és vezérlőtárcsa segíti a gyors és intuitív kezelést. A gombok funkciói testre szabhatók a felhasználó igényei szerint, így még könnyebb a kezelés.

Az RC Plus beépített akkumulátora kb. 3,3 órányi üzemidőt biztosít, ami külső WB37 akkumulátorral 6 órára növelhető. A nagyobb kreatív hatékonyság érdekében az akkumulátorok cserélhetők a repülés közben is.

A hagyományos repülésvezérlő felület mellett az Inspire drónhoz használható új DJI Pilot 2 alkalmazás egy mozi minőségű monitorfelülettel egészül ki, amely lehetővé teszi a kamera expozíciójának, a videóspecifikációknak, a fókusztávolságnak és a gimbal állásszögének egyszerű és kényelmes beállítását, ezzel kielégítve a gimbal kezelője és a drónpilóta igényeit.

A kényelmesebb és hatékonyabb hosszú távú használat érdekében tartozékként olyan professzionális elemek is szerepelnek, mint a heveder vagy a deréktámasz.

Mozi minőségű O3 videóátvitel

Az Inspire 3 drón az O3 Pro-val van felszerelve, ami a DJI legújabb, mozi minőségű videoátviteli rendszere. Ez a rendszer egyvezérlős üzemmódban akár 15 km-es, kétvezérlős üzemmódban pedig akár 12 km-es átviteli távolságot biztosít. Mind a gimbalra rögzített kamera, mind a pilótanézeti kamera támogatja a 1080p/60fps minőségű élő videoátvitelt ultra alacsony, mindössze 90 ms-os késleltetéssel. Az O3 Pro jelentős fejlődést jelent az Inspire 2 Lightbridge videóátviteli rendszeréhez képest az átviteli távolság, a késleltetés és az általános stabilitás terén.

Most először lehetséges 4K/30fps minőségű élő videoátvitel is, akár 5 km-es átviteli távolsággal. Ez lehetővé teszi az UHD monitoron történő felügyeletet és a valós idejű videoközvetítést a forgatás során.

Kompatibilis a DJI Pro ökoszisztémával

 • Támogatja a DJI High-Bright Remote Monitort,
 • Támogatja a DJI Three-Channel Follow Focus eszközt,
 • Támogatja a DJI Master Wheels eszközt,
 • Támogatja a DJI Transmission eszközt,

Hatékony, minden jelenetben használható

Kettős akkumulátoros rendszer

Az Inspire 3 drón egy új TB51 kettős akkumulátoros rendszerrel van felszerelve, amely a legújabb akkumulátorkémiai technológiát alkalmazva optimalizált megbízhatóságot és teljesítményt nyújt.

A TB51 akkumulátorok kisebbek, könnyebbek és áramvonalasabbak, mint a korábbi TB50 modellek. Emellett magasabb feszültséggel is rendelkeznek. Ez az akkumulátorokhoz tervezett új technológia 28 perc maximális repülési időt tesz lehetővé. Az akkumulátorok újratervezett kioldószerkezete lehetővé teszi a cserét működés közben, így az eszközök folyamatosan használhatók.

Amennyiben az akkumulátor hőmérséklete 18°C alá esik, az automatikus melegítés funkció automatikusan elindul, így akár -20°C hőmérsékleten is optimális repülési teljesítményt biztosít.

Új akkumulátortöltő központ

Az újonnan tervezett, összecsukható akkumulátortöltő központ optimális egyensúlyt teremt a töltési hatékonyság és a tárolási méret között. Nyolc akkumulátort képes befogadni. Gyorstöltés üzemmódban két akkumulátort mindössze 35 perc alatt 90%-ra, míg nyolc akkumulátort mindössze 160 perc alatt 100%-ra tölt fel. A készüléken található 65 W-os USB-C port pedig alkalmas egy RC Plus távvezérlő töltésére is.

Az eszköz egy DJI PROSSD 1TB kártyát tartalmaz

A mellékelt DJI PROSSD 1TB kártya támogatja a maximális 900 Mbps olvasási sebességet. A felvételek közvetlenül a számítógépre áttölthetők a mellékelt USB-C - USB-C kábelen keresztül, így nem szükséges kártyaolvasót használni.

 

Tárolás, szállítás

Az átdolgozott gurulós hordtáska kihúzható fogantyúval, két oldalsó fogantyúval és négy 360 fokban mozgatható kerékkel rendelkezik, így könnyedén mozgatható és szállítható. Az extra biztonság érdekében két számzárral van ellátva. A jól tervezett gurulós hordtáska kényelmesen tárolhat egy drónt, egy X9-8K Air gimbalra szerelt kamerát, két RC Plus távvezérlőt, négy objektívet, tizenkét akkumulátort, két akkumulátortöltő hubot, három készlet propellert és egyéb tárgyakat. Az új, összecsukható, gyorskioldós propellerek könnyen tárolhatók, és nem kell azokat minden repülés előtt újra felszerelni.

 

Adatok
Kamera szenzor és felbontás
35mm full-frame CMOS
Szélállóság
50 km/h
Fotó formátumok
JPG, DNG
Akkumulátor típusa
Li-ion
Akkumulátor kapacitása
4 280 mAh
Akkumulátor töltési ideje
55 perc
Maximális hatótávolság
15 000 m
Hasonló termékek