Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
407 590 Ft

DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo

DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo
DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo

Tapasztald meg a magával ragadó FPV élményt, amikor a DJI Goggles 2-t a DJI RC Motion 2-vel együtt használod. Élvezd az élethű színeket, a pontos részleteket és a mozgásvezérlést, amelyek magával ragadóvá teszik a repülést.

Gyártó
DJI
Kategória
Motion Combo
Repülési idő
18 perc
Tömeg
410 g
Sebesség
27 m/s
Méretek
180×180×80 mm
EAN
6941565928658
Jelenleg nincs raktáron
407 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 076 Ft
Részletek

DJI Avata drón - DJI Goggles 2 Motion Combo

A DJI Goggles 2 fejhallgatóval átélheted az FPV pilóta szórakoztató és lenyűgöző élményét, valamint az otthoni színházi élményt is. A DJI Avata és O3 Air Unit-kompatibilis Goggles 2 első személyű drónfelvételeket vagy streaming videókat jelenít meg, dual Full HD 1080p Micro-OLED kijelzőin, amelyek frissítési sebessége akár 100 MHz is lehet, valódi élet színeivel és sima, élethű lejátszással. Az élő drónfelvételek stabilak a repülés alatt, több technológiának köszönhetően, mint például a két sávos automatikus váltású Wi-Fi 5 (802.11ac) és a DJI alacsony késleltetésű videó átvitel. A Goggles 2-t szinte bárki viselheti, az általuk biztosított szemüvegkeretek és állítható dioptriának köszönhetően, amely rögzíthető a helyén.


Sima videóátvitel

A videó a drónodról érkezik a Goggles 2 kétkarú antennáin keresztül, amelyek dual-band 2,4 / 5,8 GHz Wi-Fi 5 (802.11ac) használatára képesek. A Goggles 2 zavartalan és stabil jelének biztosítása érdekében az automatikusan váltogat a frekvenciák között, amikor szükséges. Az O3+ átviteli rendszer részeként számos technológiát alkalmaz, többek között független videófeldolgozó chipet, SyncSmooth technológiát és algoritmusokat, amelyek optimalizálják a ledobott képkockák számának csökkentését. Az eredmény élénk 1080p videó 30 ms-os válaszidővel.

Otthoni moziprojektorként is használható

Amikor nem repülsz, akkor is használhatod a DJI Goggles 2-t szórakozásra. TV műsorokat, filmeket és online videókat streamelhetsz a headset-re a saját Wi-Fi hálózatodon keresztül DLNA segítségével. Beépített erősítő és 3,5 mm-es audio portja szinkronizálja a videót és az audiót, hogy valósághű filmélményt nyújtson.

 

Könnyű és kényelmes

Az akár 2 órás akkumulátor-élettartam miatt fontos, hogy a Goggles 2 kényelmes legyen. A DJI ezt puha, cserélhető habpárnázással éri el a Goggles 2 széleinél. A párnázás anyaga és alakja lélegző és csökkenti a fény szivárgását, így maximalizálja az FPV merülési élményét.

 

Állítható dioptriás szemüveglencse

Azért, hogy a Goggles 2-t minél több ember használhassa, a DJI lehetővé tette a dioptria állítását. A Goggles 2 dioptriája +2,0 és -8,0 között állítható, ami egy széles értéktartomány, amely a szemek közötti távolságot jelenti. Miután beállította a dioptria értéket, amely a legtisztább és legélesebb képet adja, rögzítheti a helyén, hogy megakadályozza a véletlen változásokat a headset kezelése során.

 

Fly alkalmazás

A DJI Goggles 2 működik a Fly mobilalkalmazással is, lehetővé téve a csatlakozást egy okostelefonhoz, hogy megossza a pilótaélményt valakivel másvalakivel, vagy használja eszközként más pilóták tanítására.Az erős és intuitív DJI RC Motion 2 kényelmes és reakcióképes irányítást biztosít, lehetővé téve még a kezdők számára is, hogy gyorsan élvezhessék a mozgás alapú repülés irányításának örömét.

 

Mély FPV merülési élmény a mozgásirányítás révén

A mozgásérzékelő technológiának köszönhetően csak enyhén meg kell fordítani a csuklóját, hogy irányítsa a repülés irányát. A joystickkel együtt könnyedén navigálhat, manőverezhet és felfedezheti az eget teljesen egyedi módon.

 

Többfunkciós és intuitív

A DJI RC Motion 2 kényelmes a hosszabb használatra is.
A gyorsító, mód gomb, zárolás gomb és a DJI RC Motion 2 más funkciói optimalizálva vannak az egyszerű kézhasználatra. Csak célozzon és repüljön.
Indítsa el a repülést, szálljon le, gyorsítsa fel, forduljon, visszafelé repüljön, jobbra vagy balra manőverezzen és még sok más. A korlátlan repülés csak egy gombnyomásra van.Többirányú működtetés

Az altitud és irányítás ellenőrzése még simább az újított joystick segítségével. Precízen szállj fel és ereszkedj le, dinamikus mozgásokkal, és végezz összetettebb repülési manővereket, mint például az egyik oldalra történő hirtelen lecsapódás.
Az accelerator új visszaforgatási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a repülést hátrafelé szoros helyzetekben. Csak menjen vissza azon az útvonalon, amerre jöttél, és kerüld el a szűk U-fordulót.
Az FN tárcsa lehetővé teszi az ISO, az expozícióidő és más kamera paraméterek egyszerű beállítását. Gyorsan végezheti el a beállításokat anélkül, hogy kezét fel kellene emelni a szemüvegre."Adatok
Kamera szenzor és felbontás
1/1.7-inch CMOS Effective Pixels: 48 MP
Szélállóság
38 km/h
Fotó formátumok
JPEG
Akkumulátor típusa
Li-ion
Akkumulátor kapacitása
2 420 mAh
Belső tárhely mérete
20 Gb
Maximális hatótávolság
5 000 m
Hasonló termékek