Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
631 990 Ft

DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)

DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2)

DJI AVATA PRO-VIEW COMBO (DJI RC MOTION 2)

  • Magával ragadó repülési élmény
  • Intuitív mozgásvezérlés
  • 4K/60fps 155° Super-Wide FOV videók
  • Hatékony videostabilizálás
  • Körülbelül 410 g súlyú, könnyű és hordozható
  • Fokozott biztonság a beépített propellervédővel
  • 1080p/100fps videóátviteli minőség: a legalacsonyabb, 30 ms késleltetésű késleltetés
  • Kettős 1080p Micro-OLED képernyő
Gyártó
DJI
Kategória
Drón
EAN
6941565952219
Jelenleg nincs raktáron
631 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 320 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek


DJI Avata


Repülésre született
Élvezd a repülési élményt


Intuitív mozgásvezérlés


4K stabilizált videó


Pálma méretű és könnyű


Beépített propeller védelem


HD alacsony késleltetésű adásAz ég a játékterületed


Ha az Avata-t összekötöd a szemüveggel és mozgásvezérlővel, a repülés mindenki számára elérhetővé válik. Tapasztald meg a teljes elmerülés élményét az egyedülálló biztonság és vezérlés mellett. Engedd szabadjára spontaneitásodat és örökítsd meg a világot magad körül. Néhányunknak a születési adottságai közé tartozik a repülés.
DJI Avata | Ahol az ügyesség találkozik az ellenálló képességgel


Kompakt és könnyű. Minden aspektusa úgy lett kialakítva, hogy merész legyél. A beépített propeller védelem azt jelenti, hogy ha az Avata érintkezik egy tárggyal, akkor visszapattanhat, a levegőben maradhat majd tovább repülhet.


DJI Goggles 2 | Ülj az irányítószékbe


Élvezd a következő szintű kényelmet a DJI Goggles 2-vel. Most kisebb, könnyebb, és Micro-OLED kijelzőkkel felszerelt, így kiemelkedő tisztaságot tapasztalhatsz a navigáció során. A DJI Avata támogatja a DJI FPV Goggles V2-t is.


DJI RC Motion 2 | Tapasztald meg a repülés érzését


Az intuitív repülés a DJI RC Motion 2-vel a kezedben van. Nyomd meg a ravaszt és előre ugrik, vagy fordulj egy csuklóforgatással. A vezérlők könnyen használhatóak és teljesen egyedülálló repülési élményt nyújtanak.


A tökéletes csomag


A DJI Goggles 2 kompakt és ultrahordozható. A hajtható antenna és a könnyű kialakítás könnyen tárolhatóvá, kényelmesen viselhetővé és hosszú távú használatra alkalmasá teszi őket. A két órás akkumulátor-élettartam és a szuper-gyors töltési sebesség lehetővé teszi az élménygazdag repülésre való mindig kész állapotot.

1080p Micro-OLED Képernyők

Érezz minden repülést a DJI Avata és a Goggles 2 segítségével. A két HD Micro-OLED képernyő lenyűgöző tisztaságot és akár 100 Hz frissítési sebességet kínál. A szemüveg sima teljes képernyős élő adást biztosít a szemed előtt, teremtve ezzel egy határtalan lehetőségekkel teli, immerszív világot.

Dioptria állítás

A DJI Goggles 2 dioptria állítást kínál +2,0 D-től -8,0 D-ig optimalizált megtekintési és kényelmi élményért. Zárd le az állító gombot, hogy rögzítsd a dioptriát a helyén, és megakadályozd az akaratlan érintéseket használat vagy tárolás közben.

Epikus jelenetek epikus felvételeket érdemelnek

Áttörés az FPV vizuális élményében


Az 1/1,7 hüvelykes CMOS szenzorral felszerelt DJI Avata 4K ultra-széles látószöggel és f/2.8 rekesznyílással támogatja a felvételt. A magas színvonalú képalkotással együtt rendkívüli látványt nyújt, ami a közönséget a székről felállítja.

1/1,7 hüvelykes szenzor
4K/60fps videó
155°-os szuper-széles látószög
D-Cinelike színbeállítás mód
RockSteady 2.0 EIS
HorizonSteady EIS

155°-os szuper-széles látószög

A legtöbb kamera drón, legjobb esetben is csak 84°-os látószöggel rendelkezik. A DJI Avata szuper-széles 155°-os látószöggel rendelkezik, ami közelebb áll ahhoz, amit a saját szemünkkel látunk, így hatásos, hiper-immerszív látványt teremt.

Stabil felvétel

Tartsa stabilan a felvételeit a RockSteady 2.0 és a HorizonSteady segítségével, amelyek csökkentik a kamera rázkódását, és biztosítják a sima ultra-HD videót. Ez a vezető technológia új lehetőségeket kínál a filmes lehetőségek terén.

Rugalmas az utómunkálatokban

Merüljön el a színek világában a D-Cinelike módban történő felvétellel. Hozza ki a legtöbbet a felvételeiből az utómunkálatokban az előrehaladott színátalakítás segítségével, és alakítsa át alkotását mesterművé.

Az Ön időtálló társa

Könnyű és kalandra kész

Az Avata új innovatív designnal rendelkezik, amely a kényelemre lett tervezve. Könnyebb, kompaktabb ezáltal egyszerűbb a hordozása.

Légy merész. Repülj messze.

A DJI Avata strapabíró kialakítása lehetővé teszi, hogy bátrabban repülj. Az erős keret csökkenti a sérülés kockázatát, és több nyugalmat ad neked. Az új, áramvonalas kialakítás pedig optimalizálja az energiahatékonyságot, akár 18 perces repülési idővel.

Repülj ott, ahol mások nem tudnak

Az Avata-val olyan helyeken is rögzíthetsz egyedi felvételeket, amelyek korábban elérhetetlenek voltak. Kanyargó ágak között, hidak alatt vagy folyosókon keresztül repülve olyan látványos felvételeket készíthetsz, amelyeket máshol nem.

Teknős mód

Ha az Avata a hátára esik, aktiválhatod a Teknős módot néhány egyszerű érintéssel, és nézd, ahogy visszaugrik a működésbe.

Bizalom a biztonságból

Lefelé irányuló akadályérzékelő rendszer

Az Avata beépített propeller-védőjén felül a lefelé néző binokuláris látás és ToF infravörös érzékelés is biztosítja a nagyobb biztonságot. Ezek a szenzorok az akadályokat az Avata alatt észlelik, és lehetővé teszik az alacsony magasságú vagy beltéri repülést.

Ki mondta, hogy a biztonság nem lehet szórakoztató?

Élvezd az élményt kevesebb repülési szorongással. A mozgásvezérlő vészfék gombjával egy gombnyomással megállíthatod a drónt. És a RTH támogatásával akkor is védelmet kapsz, ha az akkumulátor lemerül vagy a jel megszakad.

Alacsony Magasságú Repülés

Próbáld ki az Avata alacsony magasságú repülését és biztonságosan siklódhatsz a föld közelében. Ez a super-wide FOV-vel együtt izgalmas és egyedülálló perspektívát eredményez.

Megállás és Lebegés

Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely azonnali megállást igényel, csak nyomd meg a vészfék gombot. Az Avata lebegni fog a helyén, csökkentve a potenciális balesetek kockázatát.

Megbízható átvitel

Az Avata a DJI zászlóshajó O3+ videóátvitelével és 2T2R omnidirekcionális antennáival rendelkezik, így a repülés stabil és reakcióképes. Élvezd a kristálytiszta és sima valós idejű képet a DJI goggles-ben, még interferenciával terhelt környezetben is.

1080p

Maximális videóátviteli minőség

100 fps

Maximális videóátviteli képfrissítési sebesség

30 ms

Legalacsonyabb videóátviteli késleltetés

10 km

Maximális videóátviteli hatótávolság

50 Mbps

Maximális videóátviteli bitráta

H.265

Videóátviteli kódolás

Mestere Az Irányításnak

A DJI Avata többféle távirányítóval is kompatibilis, amelyek mindegyike más lehetőségeket nyit meg. A repülési szimulátor tökéletes az ügyesség javításához, vagy a különféle irányítási módok kipróbálásához, amelyek gazdagítják a vizuális hatásokat és új lehetőségeket kínálnak.

Végső Precizitás

Repülj a Manual módban a DJI FPV Remote Controller 2 segítségével, hogy haladó repülési mozgásokat, stabil légifotózás hatásokat és sokoldalú vizuális nyelvet érj el a filmezéshez.

Gyakorlat teszi a mestert

A DJI Virtual Flight alkalmazás számítógépekre és okostelefonokra is alkalmazható, és számos szimulált forgatókönyvet tartalmaz. Belső vagy kültéri gyakorlásra, repülési képességeinek csiszolására és lépésről lépésre való pilótavá válásra van lehetőség.

Hasonló termékek