Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
550 390 Ft

DJI Avata Explorer Combo

DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
DJI Avata Explorer Combo
Video

Jellemzők

 • Magával ragadó repülési élmény
 • Intuitív mozgásvezérlés
 • 4K/60fps 155° Super-Wide FOV videók
 • Hatékony videostabilizálás
 • Körülbelül 410 g súlyú, könnyű és hordozható
 • Fokozott biztonság a beépített propellervédővel
 • 1080p/100fps videóátviteli minőség: a legalacsonyabb, 30 ms késleltetésű késleltetés
 • Kettős 1080p Micro-OLED képernyő
Gyártó
DJI
Kategória
Drón
EAN
6941565952202
Jelenleg nincs raktáron
550 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 504 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

DJI Avata Explorer Combo

Ahol a mozgékonyság találkozik a tartóssággal

A kis méretű, könnyű DJI Avata szűk helyeken is remekül irányítható. Úgy tervezték, hogy a felhasználó bátran élvezhesse a repülést. A beépített propellervédelemnek köszönhetően ha az Avata egy tárggyal érintkezik, visszapattan róla, és a levegőben marad.

DJI Goggles Integra szemüveg

A könnyű DJI Integra Goggles olyan integrált kialakítást kapott, amely egyesíti a fejpántot és az akkumulátort, így megszabadul a bosszantó kábelektől, és lehetővé teszi a szemüveg könnyű viselését és levételét. A beépített akkumulátoros fejpánt könnyű, kiegyensúlyozott és kényelmes viselet. A DJI Goggles Integra töltés közben is használható, és tele akkumulátorral több drónrepülésen keresztül is áram alatt marad. Így egész nap repülhet.

 

Magával ragadó mozgásvezérlés

A nagy teljesítményű és intuitív DJI RC Motion 2 kényelmes és érzékeny vezérlést biztosít, így még a kezdők is gyorsan élvezhetik a mozgásalapú repülésvezérlés mókáját. A mozgásérzékelő technológiával a repülés irányát a csukló enyhe elfordításával szabályozhatja. A joystickkal párhuzamosan könnyedén navigálhat, manőverezhet, és teljesen egyedi módon fedezheti fel az eget.

HD kijelző

A DJI Goggles Integra két HD Micro-OLED képernyővel rendelkezik, amelyek valósághű színeket és árnyékrészleteket biztosítanak. A képernyő magas frissítési gyakorisága gördülékenyebb és fantasztikusabb módon mutatja be a repülés szórakozását.

 

Ultra alacsony késleltetésű, sima és stabil videoátvitel

A DJI Goggles Integra DJI O3+ videóátvitellel van felszerelve, akár 30 ms-os késleltetéssel. A szemüveg automatikusan vált a 2,4 GHz-es és az 5,8 GHz-es frekvenciasáv között, hogy fenntartsa a stabil jelet a sima, magával ragadó HD-nézési élmény érdekében, minimális interferencia mellett.

A legalacsonyabb videóátviteli késleltetés

Az új SyncSmooth technológia garantálja a sima és folyékony videóátvitelt a magas sebességű légi fotózáshoz. A videó átvitelének kereteihez igazodó szemüveg-kijelzőkeret követési hatása optimalizált módon csökkenti a videó átvitelének késleltetését és rezgését. A DJI Goggles Integra segítségével a képek könnyedén megtekinthetők, ezáltal hatékonyan csökkentve a látás fáradtságát és a szédülést.

Áttörés az FPV látványvilágban

Az 1/1,7 hüvelykes CMOS-érzékelővel felszerelt DJI Avata támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel. A kiváló minőségű képalkotási teljesítménnyel együtt kivételes vizuális élményt nyújt.

 • 1/1,7 hüvelykes érzékelő
 • videó: 4K / 60 fps 
 • szuper-széles látószög: 155°-os
 • színmód: D-Cinelike
 • Stabilizálás: RockSteady 2.0 + HorizonSteady

 

155°-os szuperszéles látószög

A legtöbb kamerás drónnak legfeljebb 84°-os látószöge van. A DJI Avata szuperszéles, 155°-os látószöge egészen kivételes Ez a kibővített látószög közelebb áll ahhoz, amit a saját szemünkkel látunk, így a látvány teljesen magával ragadja a nézőt.

Zökkenőmentes felvételek

A RockSteady 2.0 és a HorizonSteady segítségével a felvételek még a hirtelen manőverek közben is stabilak maradnak. Ezek a csúcstechnológiás megoldások csökkentik a kamera rázkódását, zökkenőmentes ultra-HD videófelvételeket biztosítanak, ezáltal a filmes lehetőségek egész sorát nyitják meg a felhasználó számára.

Lehetőségek a vágószobában

Merülj el te is a színek világában a D-Cinelike módban történő felvételkészítéssel. Az utómunkálatok során a haladó színértékelésnek köszönhetően a felvételek gazdag és vibráló színekkel tölthetők meg, amelyek valódi mesterművé varázsolják a felvételt.

 

Egy strapabíró társ

Hordozható és kalandra kész

A DJI Avata a kényelem jegyében új, innovatív kinézetet kapott. Könnyű, kicsi és egyszerűen hordozható.

Csak bátran. Repülj messzire.

A DJI Avata strapabíró és tartós anyagokból készült, így bátran repülhetsz vele. A masszív keret csökkenti a sérülés veszélyét, így nyugodt repülést biztosít számodra. Az új, csőszerkezetes aerodinamikai kialakítás optimális energiahatékonyságot biztosít, ami akár 18 perces repülési időt tesz lehetővé.

Teknős mód

Ha az Avata a hátára esik, aktiválja a Teknős módot, így a gép talpra ugrik, és ismét képes felszállni.

Lefelé néző akadályérzékelő rendszer

A beépített propellervédő mellett az Avata lefelé irányuló binokuláris látással és infravörös érzékeléssel is rendelkezik a még nagyobb biztonság érdekében. Ezek az érzékelők észlelik a gép alatt lévő akadályokat, így az Avata alacsony magasságban vagy beltéri körülmények között is repülhet.

Élvezd a repülést biztonságosan. A mozgásvezérlő vészfékező gombbal a gépet egy gombnyomással azonnal megállíthatod. Az akkumulátor lemerülése vagy jelkimaradás esetén a gép automatikusan visszatér a felszállás helyére.

Kis magasságú repülés

Az Avata kis magasságú repülési funkciójának köszönhetően képes biztonságosan, a földhöz nagyon közel szállni, siklani. Ez az üzemmód izgalmas, egyedülálló vizuális élményt nyújt. 

Mesteri irányíthatóság

A DJI Avata több távvezérlő eszközzel is használható, amelyek mindegyike más-más lehetőséget kínálnak. A repülésszimulátor tökéletes eszköz a manőverezési készség fejlesztésére vagy a különböző vezérlési módok tesztelésére, amelyek páratlan vizuális hatásokat és új lehetőségeket biztosítanak.

Páratlan precizitás

A DJI RC Motion 2 távirányítóval a drón manuális üzemmódban irányítható, ezáltal bonyolult repülési manőverekre, stabil légifotó-effektusokra és változatos vizuális hatásokra képes. 

 

Gyakorlat teszi a mestert

A DJI Virtual Flight alkalmazás a repülési képességek fejlesztésének és finomításának szolgál. Az alkalmazás számos szimulált repülési helyzetet kínál, amelyek segítségével gyakorolható a drón irányítása és a repülés technikája. Az ismétlődő gyakorlás révén fokozatosan fejlődhetünk és elérhetjük a mesterpilóta szintet. Az alkalmazás széles körű hozzáférést biztosít a gyakorláshoz, hiszen elérhető számítógépeken és okostelefonokon is.

Hasonló termékek