Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Szűrés
Ár (Ft)
22 440 Ft - 644 230 Ft
Termék státusza

DJI Air 2 S

7termék 17
7termék 17

Üdvözöljük webáruházunk DJI Air 2S kategóriájában! A DJI Air 2S a drónok új generációját képviseli, amely magában foglalja a legfejlettebb technológiát és kimagasló képminőséget, miközben hihetetlenül könnyen kezelhető és hordozható.

A DJI Air 2S a DJI vállalat innovatív Mavic sorozatának legújabb tagja. 5.4K videofelbontással, lenyűgöző részletességű képrögzítéssel és hosszabb repülési idővel ez a drón kiváló választás mind a profi, mind a hobbifotósok számára. Az aktív követés, a 360 fokos akadályérzékelés és a fejlett zajcsökkentés tovább erősíti a DJI Air 2S drón hihetetlenül sokoldalú jellegét.

A DJI Air 2S drón a legmodernebb technológiát kínálja kompakt és könnyű formában. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően hordozható és könnyen használható, legyen szó városi, vidéki vagy természetfotózási környezetről.

A DJI Air 2S kategóriánkban a legújabb információkat, részletes termékleírásokat és szakértői véleményeket találhatja, amelyek segítenek a legmegfelelőbb vásárlási döntés meghozatalában.

Merüljön el a drónfotózás világában a DJI Air 2S drónnal! Tekintse meg kínálatunkat, és fedezze fel a DJI Air 2S által kínált izgalmas lehetőségeket!