Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor
Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor
149 990 Ft

Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor

Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor
Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor
Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor
Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor
Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor

Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor

Az EB3A egy kiváló minőségű és megbízható hordozható energiaforrás, amely tökéletes választás azoknak, akik fenntartható életmódot szeretnének folytatni. Kiemelkedő jellemzői közé tartozik a kompakt méret, könnyű hordozhatóság és nagy teljesítmény. Az EB3A képes megbirkózni a legkülönfélébb energiaigényekkel, legyen szó kisebb háztartási készülékekről vagy akár hűtőszekrényről.

Az EB3A egy kiváló választás azoknak, akik energiafüggetlenségre és fenntarthatóságra törekednek. Könnyű, megbízható és sokoldalú, és segít csökkenteni a környezeti lábnyomot. Az EB3A-val mindig kéznél van az energia, bárhol is jársz.

Gyártó
Bluetti
Kategória
Hordozható erőművek
EAN
6970991290589
Jelenleg nincs raktáron
149 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 500 Ft
Részletek

Bluetti EB3A hordozható áramgenerátor

 

Hordozható energia a fenntartható életmódért

A BLUETTI EB3A hordozható energiaforrás olyan készülék, amelyet a fenntartható életmódhoz terveztek. Az EB3A súlya hozzájárul a környezet szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséhez, és energiatakarékosabb alternatívát kínál a hagyományos generátorokhoz képest.

Rendkívül erős és sokoldalú

Kis mérete ellenére az EB3A rendkívül erős és sokoldalú. A 600 W-os AC Pure Sine Wave Inverter (1200 W túlfeszültség) és a lenyűgöző 268 Wh kapacitás lehetővé teszi, hogy kezelje a kisebb háztartási eszközöket, mint például turmixgépek, mini rizsfőzők vagy kis hűtőszekrények.

Az EB3A 430 W-os gyorstöltéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi az 80%-os töltést mindössze 40 perc alatt. Ez elegendő időt biztosít egy csésze kávé elfogyasztására vagy egy rövid csevegésre.

6 különböző módon tölthető

Az EB3A 6 különböző módon tölthető fel, így képes megfelelni az hálózaton kívüli életstílus minden igényének. Használhatod AC töltésre, napelemek segítségével, autó töltésre, generátorral, AC+Solar kombinációval vagy AC+Adapterrel. Így bármikor biztosíthatod az energiát, és nyugodtan élvezheted az úton töltött időt.

Magas szintű biztonság

Az EB3A magas szintű biztonságot nyújt a LiFePO4 akkumulátor és a BMS (Battery Management System) technológia révén. Az EB3A LiFePO4 akkumulátor természetes előnyei közé tartozik a kiváló termikus és kémiai stabilitás, amely biztonságosabb és hosszabb élettartamot eredményez (2500 ciklus 80%-os töltöttségig). A BMS folyamatosan felügyeli és védi a készüléket a lehetséges kockázatoktól.

Kimenetek

Az EB3A rendelkezik 8 kimenettel, hogy minden töltési igénynek megfeleljen. Klasszikus AC és DC kimenetek, 100W-os Type-C, autós csatlakozó és akár vezeték nélküli töltés is rendelkezésre áll. Így nem kell versengened a családdal vagy barátokkal a gyors töltésért, és mindenki számára kényelmet biztosít, legyen az otthon vagy szabadban.

Ideális társ

Az EB3A hordozható energiaforrás kifejezi az elkötelezettséget a fenntartható életmód iránt, és ideális társ azoknak, akik környezettudatosan szeretnének energiát biztosítani maguknak.

Az EB3A használata egyszerű és praktikus. Kompakt mérete könnyen hordozhatóvá teszi, így bárhova magaddal viheted. Legyen szó kempingezésről, túrázásról vagy más kalandokról, az EB3A mindig kéznél van, hogy gondoskodjon az energiaellátásról.

 

A BLUETTI EB3A hordozható energiaforrás segít csökkenteni a környezeti lábnyomot, mivel energiatakarékosabb és fenntarthatóbb alternatívát kínál a hagyományos generátorokhoz képest. A könnyű hordozhatóság, az erős teljesítmény, a gyors töltési lehetőség és a sokoldalú töltési módok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az EB3A a fenntartható életmód szerves részévé váljon.

A csomag tartalma

A BLUETTI EB3A csomag tartalmazza az AC töltőkábelt, az autós töltőkábelt, a használati útmutatót, valamint egy gyors ismertetőt az alkalmazás használatához. A BLUETTI széles körű garancia jegye pedig további biztonságot nyújt az energiaforrás használata során.

Fedezd fel a BLUETTI EB3A hordozható energiaforrást, és élvezd a fenntartható életmód nyújtotta előnyöket, miközben bárhová magaddal viheted az energiaellátást!

Hasonló termékek