Kérdése van? Hívjon minket! +36303894323

Bluetti AC50S hordozható áramgenerátor
Bluetti AC50S hordozható áramgenerátor
229 990 Ft

Bluetti AC50S hordozható áramgenerátor

Bluetti AC50S hordozható áramgenerátor

A BLUETTI AC50S hordozható erőmű kiváló választás azoknak, akik szeretik a szabadtéri életet és szeretnének autonóm energiaforrást biztosítani eszközeiknek. A nagy teljesítményű akkumulátor, a sokféle csatlakozó és a biztonsági funkciók garantálják, hogy mindig legyen elegendő energia a készülékek működtetéséhez.

Az erőmű kompakt mérete és az összehajtható fogantyú lehetővé teszi könnyű szállítását és használatát bárhol, akár hosszabb távú kirándulásokon vagy kempingezés közben is. A többféle újratöltési mód, beleértve az AC adaptert, az autós töltőt és a napelemet, további rugalmasságot és függetlenséget nyújt az energiaellátás terén.

 

Gyártó
Bluetti
Kategória
Hordozható erőművek
EAN
6970991290961
Jelenleg nincs raktáron
229 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 300 Ft
Részletek

Bluetti AC50S hordozható áramgenerátor

A BLUETTI AC50S egy 500 Wh kapacitású hordozható erőmű, amely kiváló energiaforrás a kültéri tevékenységekhez. Ez a lítium akkumulátoros erőmű 300 W teljesítménnyel és 220-240 V váltóáramú csatlakozóaljzattal rendelkezik, amely képes meghajtani számos alapvető kültéri eszközt és elektronikát, például mobiltelefonokat, kamerákat, Bluetooth hangszórókat, mini fagyasztókat, rádiókat, projektorokat és még sok mást.

 

Kimenetek

Az erőmű 11 kimenettel rendelkezik, beleértve 2 db AC aljzatot, 1 db PD 45W Type-C portot, 4 db USB-A portot, 1 db egyenáramú autós szivargyújtót, 2 db egyenáramú portot és 1 db vezeték nélküli töltőpárnát. Ez lehetővé teszi akár 11 eszköz egyszerre történő töltését, hogy kielégítse a kültéri igényeket.

 

Három töltési mód

Az erőmű három újratöltési módot kínál. Feltöltheted otthon az AC adapterrel, utazás közben az autó konnektorán keresztül, vagy egyszerűen használhatsz napelemet. A teljes feltöltés időtartama körülbelül 4,5 óra a fali aljzatról (220-240 V AC adapter), 4-5 óra a BLUETTI SP120 120 W-os napelem segítségével (nem tartalmazza az MPPT töltési módot), vagy körülbelül 15 óra az 12 V-os autós töltővel.

 

Biztonsági védelem

Az erőmű biztonsági védelmet nyújt. Az automatikus szintbeállító akkumulátorcella nagyobb kisülési sebességgel rendelkezik, alacsonyabb hőt termel, és biztonságosabb, mint a hagyományos akkumulátormagok. A ciklus élettartama meghaladja az 1000 ciklust. Az akkumulátorkezelő rendszer (BMS) lehetővé teszi a feszültség/áram szabályozását, a hőmérséklet-szabályozást és továbbfejlesztett biztonsági funkciókat.

Könnyen hordozható kialakítás

Az erőmű ergonomikus fogantyúval rendelkezik és könnyen hordozható szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez, kiránduláshoz, grillezéshez, fotózáshoz, horgászathoz stb. 

A LED lámpa három üzemmódja között váltogathatsz: Fullbright (teljes fényerő), félfényes és SOS villogás. Ez a funkció kiválóan használható sátorozás vagy sötét környezetben történő munka során, valamint sürgős helyzetekben is.

 

Összességében a BLUETTI AC50S egy megbízható és hatékony hordozható erőmű, amely ideális társ a kültéri tevékenységekhez és az áramforrások korlátozott elérhetőségével járó helyzetekben. Legyen szó kempingezésről, piknikezésről vagy egyszerűen csak biztonsági tartalékkeretről az otthoni szünetek idejére, ez az erőmű minden igényt kielégít és gondoskodik az energiaellátásról.

Hasonló termékek